mam nadzieję, że jednak się ułoży i szybko znajdzie pracę, bo juz wystarczy, że ja nie sypiam po nocach... a jeszcze jak on zacznie ze stresu to dopiero będzie...Kurcze ananke, nie dobrze z tym Twoim Krzysiem,ale bądx dobrej mysli,że szybko sobie coś znajdzie i faktycznie dobrze,że masz już dla Dzidziusia wszystko,przynajmniej jeden kłopot z głowy
Dzięki:) Napewno jeszcze urosną,mój gin mówił,ze teraz jest okres najbardziej intensywnego przybierania na wadze u dzieciaczków.Także,nie ma co nam się spieszyć do rozpakowania,bo im dłużej Maleńkie będą w brzuszku tym więcej przybiorąsecret super ze z dzidzia i z Toba ok moja mała jest jeszcze mniejsza..ale mam nadzieje ze jeszcze podrosnie bo nie mam zamiaru jej jeszcze z brzuszka wypuszczac
Dziękisecret25, dla Twojej Malutkiej... suprr, że wszystko jest ok....
Oj to nie dobrze,że się nie wysypiaszjuz wystarczy, że ja nie sypiam po nocach... a jeszcze jak on zacznie ze stresu to dopiero będzie...
noo, to marzenie chyba każdej matkiMoja siostra na przykład przesypiała od początku całe noce,wszystko jedno czy miała mokro czy sucho,nic jej nie przeszkadzało,
noo, dreptam do wc, jak się przekręcam z boku na bok to też się budzę, bo muszę "przerzucić" brzucholek... a to jeszcze czasami za gwałtowanie zrobie i cos mnie boli...Oj to nie dobrze,że się nie wysypiasz![]()
To i tak nie źle,mój ma prawie 2,5 budzi się na piciu i chociaż wie gdzie ma butelkę,to najfajniej jednak jest jak mamusia poda do łapekmój synuś zaczął łaskawie przed drugimi urodzinami.... tzn ja zaczęłam przesypiać, bo on dalej się budził na picie.... ale miał w rogo łóżeczka butelkę i radził sobie bez budzenia mojej osoby...
No to faktycznie nie do pozazdroszczenianoo, dreptam do wc, jak się przekręcam z boku na bok to też się budzę, bo muszę "przerzucić" brzucholek... a to jeszcze czasami za gwałtowanie zrobie i cos mnie boli... noo, masakra po prostu... a ostatnie dwie noce jak zasypiałam to mi się głupoty śniły okropne...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość