Kurcze więc jednak cesarka?hej
ja jestem
załamana
za tydz idę do kliniki na badania: będę miała dokładne pomiary, scan i ... i Pestka leży główką w górę - kućwa, normalnie czułam, że to główka.... i lekarz podejmie decyzję czy ręcznie odwróci (spróbuje) dziecko... czy cesarka.... ogólnie to dzidzia jest duża - według ichnich pomiarów 43 tydzień no i wyniki cukru przyszły i potwierdziła cukrzycę, co może powodować wielowodzie
także najprawdopodobniej w środę każe mi z kliniki jechać do szpitala i położna twierdzi, że najprawdopodobniej za tydzień w piątek najpóźniej będę miała dzidzię w ramionach...
boję się teraz jeszcze bardziej...
mam nadzieję, że dotrwam do przyszłej środy... od jutra biore się za szykowanie takie na serio..ostatnie porządki itd... może by mi dzidzia prezent zrobiła i się odwróciła w ciągu tego tyg...Nie martw sie,napewno będzie dobrze wszystko
tak sobie powtarzambedzie dobrze zobaczycz!!!no wiadomo ze stres jest ale njawzniejsze zebys mogła juz niedługo tuli swoja pesteczkę![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość