http://www.allegro.pl/item472188340_biu ... a_75d.html
To adres do fajnego sprzedawcy bielizny. Do karmienia są troszke tansze niz Motylek zanlazła. Popatrzcie na inne artykuły sprzedającego. Ja tu kupowalam i jestem bardzo zadowolona.Polecam.
to tak jak ja - juz nie pamietam czego wiecej bylo, lez czy usmiechu... mam nawet zdjecie z niuniem jak jescze lozysko we mnie bylo, a Oliwus w tychb cieplych pieluszkach lezal na mnie niunio slicznie wyglada a ja w tych mokrych od wody wlosach, poczochrana ale wpatrzona w Juniora i usmiechnieta ale przezycie.Na koniec przecioł pępowinę i gdy Filipek wylądował na mojej piersi oboje zaczeliśmy płakać. Ja płakałam, śmiałam się jednocześnie
juz sie doczekac nie moge my tez planujemy chrzciny w wielkanocże będą razem z naszym ślubem w sobote po wielkanocy
a co to ta dyskietka?? u nas tez dluuuugo sie czeka na pesel - miesiacmusimy wyrobic mu dyskietke do lekarza
A to trzeba gdzieś zgłosić aby wyrobić pesel???u nas tez dluuuugo sie czeka na pesel - miesiac
Najpiękniejsza chwila w życiuale przezycie.
wiesz co ja mieszkam na slasku i u nas idac do lekarza kazdy ma taka dyskietke, ktora wyglada jak dowod, taka mała plastikowa z danymi osobowymi. Wprowadza sie ja do komputera i tam wszystko jest zapisanemusimy wyrobic mu dyskietke do lekarza
a co to ta dyskietka?? u nas tez dluuuugo sie czeka na pesel - miesiac
najpierw wyrabialismy akt urodzenia i potem na jego podstawie wyrabia sie pesel w urzedzie miasta w dziale personalnym. Tak przynajmiej było u mnieA to trzeba gdzieś zgłosić aby wyrobić pesel???
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości