Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 gru 2008, 23:54

hehehe..no w sumie masz racje,szkoda marnowac taki "talent" :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2008, 23:58

Tęskniłam za wami bardzo, nawet usiadłam na chwilę przed kompem, ale..........nie wstałam i nie włączyłam, bo jakbym włączyła to moja kuchnia nadal byłaby syfiasta, a tak prawie się uporałam, jeszcze podłogi i kuchenka mikroflowa i będzie błysk chociaż w kuchni, po niedzieli zabieram się za pokoje, najgorzej przeraża mnie pokój dzieci, te setki samochodzików :ico_olaboga:

Takie tu dziś smutne wieści, jagodka w szpitalu, no cóż, życie.....przykre, że tak właśnie przed Świętami im się wszystko skupiło.
Zbora
przekaż jej od nas moc uścisków i uśmiechów, czekamy tu na nią!!!

massumi, dziwna plamka??? ospa? odra/ różyczka?? Czy malinka???

GLIZDUNIA, pralka powiadasz, mój mąż kupił mi teraz praleczkę AEG i twierdzi, że nie do zajeżdżenia. A autko super, my też kochamy kombiaki i chętnie byśmy taki kupili, no ale many, many brak.

Zdrówka życzę wszystkim, sobie też, bo w gardle mnie trochę drapie i coś zaczyna z nosa kapać. A ja jeszcze se okno dziś umyłam :ico_puknij:
No musze się wyspać, bo jutro też może jeszcze coś umyję, muszę się przez następny tydzień z tym sprzątaniem uporać, a od soboty za gary już się brać i pitraszenie, no bo bigosik, to ze trzydni musi się pyrkotać na ogniu :-D

[ Dodano: 2008-12-11, 23:15 ]
No i jeszcze nie śpię więc pokażę Wam strój mojego Karolka na wigilię i Święta, ten co na allegro kupiłam, pognieciony tylko, bo po wyjęciu z paczki cyknęłam, teraz już uprany się suszy.

Obrazek

I moje dzisiejsze chłopaki!!!

Obrazek

I dobranoc

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

12 gru 2008, 10:37

hej hej
jakimś cudem mam nata
mam nadzieję że tęskniłyście za mną
U nas w sumie nic nowego przez ten tydzień sie nie wydarzyło. Ali wyszły dwie trójki. Mikołaja jakoś przeżyliśmy. Ala obudziła się w sobotę obsypana prezentami. Szczęśliwa że nie wiedziała czym ma sie bawić i co przymierzać. Były tam daw samochody, drewniane klocki, dwie maskotki, ksiażeczki, mazaki, kredki, papcie, czapka, szalik, zestaw: talerzyk, miseczka, kubek i sztućce, helikopter, śliniak, sukienkę . Ja też od Mikołaja dostałam sporą paczkę. Oprócz słodyczy dostałam sweter, dwa golfy, dwie pary spodni, żakiet, 3 koszulki, 3bluzki i apaszkę.

Poza tym zużywamy dziennie dwa pampersy plus jeden na noc. Reszta ląduje w nocniku. Mamy teżw zasobie kika nowych słówek: ić (idź), masło, miko (mleko), nie wiem, usia (mamusia), uś (tatuś albo już), pisz, baja, ocki (klocki)

Za tydzień jedziemy już na święta do moich rodziców. Normalnie nie mogę sie doczekać.Mariuszowi niestaty nie udało sie załatwić wolnego przed świetami, więc dołączy do nas dopiero we wigilię.

Spróbuję doczytać co tam u Was, Ale to chyba dopiero jak rozbójnik pójdzie na drzemkę.

buziole

i mam nadzieję że jeszcze dziś do Was zajrzę

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2008, 11:09

dobry... :ico_kawa:
Noc byla koszmaaarna.. :/ Pobudkigodzinne o polnocy, 4 i 6 rano.. Nie wiem juuz co mam robic.. Przebieram,glaszcze, csaluje, spiewam,obie mleczko..A potem zostawiam mruczacego i zasypia szybciej, lub pozniej.. No i dzis bylismy tak zmeczeni ze pospalismy do 9:40! I zaspalismy na rytmike :ico_zly: ech...
Dzis sobie pojdziemy na jakis dluzszy spacer, moze pojdziemy gdzies po pierdolki na Swieta.. Szkooda mi strasznie tychzajec muzycznych -poznalabym jakas mamuske, dzieciaczki by pobawily sie muzyka.. :ico_noniewiem:
Zapraszam na poranna kawke/ hebatke :):

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 gru 2008, 11:28

halo z rana,u mnie szaro buro i ponuro.....

Ewcik,witaj na starych smieciach :ico_haha_01: nooo obfity Mikolaj u Was w tym roku,a kto to taki hojny byl?znaczy sie wiem ze Mikolaj ale wiesz... :ico_oczko:

a i super ze Ala nocnik juz ma w swoich obrotach-pieluchowo jestesmy na rowno tylko ze my nie nocnikowi :ico_haha_01:

Juli,no szkoda tych zajec bardzo :ico_noniewiem: ....nastepnym razem budzik nastaw,ja tak robi mimo iz do pracy mam na 9.00 to wiem ze zdarza nam sie dluzej kimnac w sobote lub niedziele jak spimy wszyscy razem :-D

a ja juz dzwonilam do przychodni i dzis wyniki rozdaja po miedzy 14-17.30 ...wiec znow bede dzwonic,nie wiem co mi tak tego powiedziec nie chca :ico_noniewiem:

tatus zabral Maye na spacerek bo tak prosila a on sie dzis nie kladla bo niedlugo jedzie ten nasz woz ogladac :ico_noniewiem: ...choroba nie ustepuje,czujemy sie otepiali bardzo....no ale chyba to jakas wirusowka bo u A. w pracy to wszyscy chorzy....
dzis piatek weekendu poczatek wiec sie nie spodziewam ruchu na TT :ico_noniewiem: a szkoda bo ja znow caly dzien tu spedze :ico_haha_01: :ico_puknij:

ciekawa jestem wiesci Jagodki i nocki Zborry...

Sikorko,no Twoje chlopaki to juz mezczyzni ...widac ze fajnie jest miec brata...i podoba mi sie stroj swiateczny...dla chlopaka super..modna koszula i ciemne jeansy-elegancko i na czasie!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 11:44

hej!!!
no wiecie...Hania po przebraniu spała u babci...babcia musiała leżeć na kanapie a ona co chwilę sprawdzała, czy babcia jest. Usnęła spokojnie ponoć.. :ico_noniewiem: i spała ładnie tylko co jakiś czas wołała "mamusia" a babcia mówiła, że jest i spała dalej :-D i dziś rozrabia od rana, ale ma kaszel! :ico_olaboga: jedziemy do lekarza na 16, ale ona nie rejestruje i trezbea być wcześniej...a od naso to prawie godzina drogi... :ico_olaboga: kumpela idzie na 15nam stać w kolejce...masakra! mam nadzieję, że nas przyjmie...
Poza tym...mam wieści od Agaty...dali jej coś poronnego.!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: i może to podziałać szybko albo nawet do tygodnia! :ico_szoking: i czeka...a potem czyszczenie macicy i do domu. Żal jej tylko że nie widzi małej...no i piszcie do niej, to będzie jej raźniej myślę...

no...Sikorka obyś przez to okno nie złapała anginy!!! strój Karola super!!!! i chłopcy jacy dorośli...
Lady nowe firanki, fiu fiu! :-D ale będziesz miała elegancko!!! i powodzenia na jeździe!
Glizdunia ja A rozumiem, sama bym nie spała ! :-D I czekam na newsa z wynikami, napisz mi smsa, bo ja będę u lekarza akurat!!!
Ewcik no witaj! któż to był takim miłym Mikołajem??? i :ico_brawa_01: dla Alki za zębusie! super! no i za mówienie, rozkręca się panienka!!!
Juli noc do bani mówisz? szkoda...a na te zajęcia chodzicie często, czy to miał być debiut???

dobra, ja spadam do łóżka...dziadek przyszedł zabawiać Hanię, żeby mamusia mogła pochorować :-D więc idę...poleżę z godzinę chociaż, albo 2, a potem do lekarza.
ja mam kredens czysty, łącznie z kieliszkami i szklankami..niestety stłukłam jeden cudny kielich do wina... :ico_placzek: ale kupię se, a co tam!
no to została mia na jutro reszta kuchni...a potem już z górk...może jutro ciastka upieczemy? czas już nie?
miłego dnia!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

12 gru 2008, 11:54

GLIZDUNIA, wszyscy wspomogli Mikołaja :-)

Ala śpi więc zabierami sie za sprzątanie. Muszę sie trochę rozruszać bo po siłowni znów mi sie zakwasy porobiły

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 12:05

witam się i lecę czytać co tam naskrobałyście jak mnie nie było :) pewnie znowu z 15 stron do nadrobienia mam. ale spoko od stycznia będę na bierząco :)

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2008, 12:33

Glizdunia- ale super z tym kombi.. Nam tez sie marzy.. ale poki co pieniazkow brak :(
A co do segregowania zabawek- ja ostatnio tak zrobilam i sporo sprzedalam na allegro, takie dla niemowlaczkow oddalam kolezance, ktora niedlugo urodzi.. I wyszlo na to, ze wrecz trzeba dokupic. I Mis dostal kilka zabawek bz okazji, bo prawie nie mial czym sie bawic. Ale teraz troche poszlalam,wiec znowu jest full :):

Zborra- ale Ci dobrze, ze tak rodzice daja pospac.. I wylezec sie! Super! Widzisz jakie sa cudne plusy mieszkania z mama i tata? :-) Teraz to ja Ci czasami zazdroszcze- my zawsze wyrywalismy sie jak Mis zasypial, tak na 2-3 h na drinka, albona kawke do knajpy.. A teraz w domciu od 20 :-)

Ewcik - Aaale bogaty Mikołaj! A na gwiazdke tez robicie prezenty? U nas Mikołaj tozawsze drobiazgi przynosil -do buta, pod poduche, w skarpecie.. A pod choinke to juz takie wieksze prezenty - za dobre sprawowanie hehe :):

Doris- juz wstalas? Mialas odsypiac do poludnia! Wklej zdjecia, coo? Bo ja gapa zapomnialam zrobic!! ( tylko nie takie,gdzie jestem:P ) hehe
Do apteki wczoraj tez nie poszlam :P Rozpadalo sie i Misiek zaczal mruczec :P

Mis robi mi porzadki w komodzie izaklada na glowke moje spodnie.. A ja ide sie umyc i zabieram go na swieze powietrze.. bo ilez mozna sie kisisc!:-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 gru 2008, 12:44

Zborra,czyli Hanka ladnie spala u babci :ico_noniewiem: :ico_sorki:

nie tak mialo byc,nie tak myslalam ze bedzie....byla nadzieja nie?maily byc wesole swieta :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: jeszcze bedzie dobrze ale ja nawet nie wiem jak pocieszyc Agate....do tygodnia moze byc w szpitalu? :ico_olaboga: moje smsy do niej nie dojda niestety.... :ico_noniewiem:

Juli,ja tam lubie posiedziec i sie pokisic...teraz w chorobie to o niczym innym nie marze :ico_haha_01: a o combi to ja nie marzylam nigdy,ja lubie zgrabne autka ale moj A. jakos tak wybral i nie widzialam minusow poza tym ze bede musiala znow nauczyc sie jezdzic takim wielkim :ico_noniewiem: no ale pojechal ogladac...oby sie nie zawiodl :ico_noniewiem: :ico_sorki:

wczoraj o 22.00 dzwonila moja szefowa czy nie pomogl;abym dzis w sprzataniu na kilka godzinek? :ico_puknij: no i musialam odmowic,troche ozno mnie informuje nie?a my na dzis juz dzien mamy zaplanowany wiec hmmm....

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”