Tak, najważniejsze, żeby być razem :)niktusia, w Danii czy pod Łodzią, najważniejsze że razem, bo chyba taka syt jak teraz że rozdzielenie jesteście jest najgorsza.
święta prawdaTak, najważniejsze, żeby być razem :)
a ja wyslalam mojego z kumplami do baru na piwo. a co raz na jakis czas moze. ale tylko raz na jakis czas. no zwlaszcza ze od czasu mojej ciazy jest to pierwszy raz hihi
no jeszcze troszkę , wytrzymaszciężko mi zasnąć, na siusiu co chwila wstaje, przekręcam się to mi ciężko i się budzę to później zwlec sie rano z łóżka nie można...
no śnieg jest superzazdroszcze Ci tego sniegu..ja wprawdzie za zimą nie przepadam ale świeta bez sniegu sa takie troche smutniejsze..nie ma takiej atmosfery..ale niesety w Polsce sie nie zapowiada.
to ty odpoczywaj jak janiesety brzuszek mi nadal twardenieje wice na szalenstwa zakupowe nie mam co liczyc..
ale jajaa mi normalnie cały czas leci siara, aż muszę sobie wkładki kupić, bo co nie założę to wszędzie mam plamy , na staniku plamy, na piżamie plamy , jeszcze trochę to mi mleko poleci
rozumiem cie w zupelnosci, bo mam tak samo. latam co chwilka do lazienki i tez mi ciezko zasnac. ehhh przesrane... ale juz niedlugo tym sie mozemy pocieszac.ciężko mi zasnąć, na siusiu co chwila wstaje, przekręcam się to mi ciężko i się budzę to później zwlec sie rano z łóżka nie można...
czasami mnie tez dopadaja takie dni beznadziejne. modli sie wtedy czlowiek zeby dzien jak najszybciej zlecial...zrobię to jak najszybciej i spać pójdę, bo nie dam rady przeżyć tego dnia...
odpoczywaj i lez duzo. dzidzi najwazniejszeJa to się teraz czuję jak taka emerytka, wszystko muszę robić bardzo wolno, nawet chodzić, bo jak tylko przyspieszę kroku to mnie brzuch zaczyna boleć
hehe ja tez w tym roku mam pierwsza swoja choinke. dostalam ja na mikolaja od babci i dziadka a ozdoby mamy juz kupione. tak sobie umyslalam ze w tym roku bedzie cala na zloto. no moze dodam jedynie lampki jakies czerwone i tyle. ale bedzie pieeekna.... juz to widzeto bedzie moja pierwasza samodzielna choinka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość