doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 18:14

i znowu jak ja mam czas i tu siedzę to Was nie ma

Ciekawe jak tam Karola i Hania u lekarza

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 18:15

hej dziewuszki..
leb mi rozwali zaraz, nie wiem czy zas sie cisnienie zminia czy jak?..
jazdy ok, jutro egz, nie wiem jak to zrobie, zeby to zdac..ten instruktor powiedział ze potrzebne mi bedzie duzo szczescia :ico_noniewiem:
firanki..hi hi prawie kupione, ale tylko dla Milci do pokoju, bo akurat jak wybieralismy to pojechała taka sraka ze :ico_szoking: i A od razu zmykał z nia do auta ja tylko zapłaciłam ten jeden komplet i wracalismy bo nie chciałam zeby jej sie nonono odparzyła :ico_noniewiem:

fajnie ze spotkanie sie wam (julii i doris)udało..ja czekam az glizda znow nawiedzi Polske i nas oczywiscie :-D no i moze ewcik sie skusi ktoregos razu przyjechac z Mariuszem do Rybnika :ico_oczko:

ja nie mam od Agaty kom :-/ jestem z nia serduchem..kurcze ale to w koncu była w ciazy czy nie?jak zarodka nie było to tak jakby dzidziusia nie było nie?hmm..

glizdunia no to A podjedzie nowym autkiem :ico_noniewiem: fajowo :ico_brawa_01: a co zrobicie z tym starym, sprzedajecie je, czy sprzedaliscie??

moje dziecko znalazło sobie nowa zabawke - portwel :ico_szoking: i wkłada i wyciaga karteczki rozne i zdjecia nasze i sie swietnie bawi :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2008, 18:17

A ja to bym tak chciała się od nowa kupowac wszystko :-D Pamiętam jak przed laty do akademika kupowałam takie pierdoły, część z nich jest u mnie do dziś :-D a to już tyle lat. Kupowac od nowa niby mogę, no ale znów ta kasa.

GLIZDUNIA, no ta służba zdrowia widzę , że wszędzie na nią nażekają. Tylko się nie martw na zapas, dobrze będzie. A nerwy to ze względu na @. Moja całe szczęście już się kończy.

No Ewcik ja chcę fotki!!!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 gru 2008, 18:17

Lady,jak nawiedze PL to Ciebie napewno tez :-D :ico_oczko:
no portfel to u nas tez zawsze sie cieszy zainteresowaniem bo Maya lubi ukladac kary po swojemu :ico_haha_01: :ico_puknij:
a Arka jeszcze nie ma i nic nie wiem....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 18:18

ladybird23, moja od dawna bawi się portfelem - dostała jeden taki stary, ale to nie to samo co mamy z kartami :-D
I ja w Ciebie wierze! Będę trzymać kciuki jutro żebyś zdała

Daria, ale kiedyś jak już sprzedamy to mieszkanie co wynajmuje będę miała wszystko podwójnie :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-12-12, 17:21 ]
Sikorka, a która baba nie lubi kupować??? to zawsze sprawia przyjemność, ale niestety boli naszą kieszeń...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 gru 2008, 18:48

choc powiem Was ze kuchenne rzeczy lubie kupowac bardziej niz inne...zawsze sie jakas ladna nowa miska przyda nie? :ico_haha_01:

no Zborra juz pewnie po lekarzu,oby Hania jednak anginy nie miala :ico_noniewiem: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-12, 17:53 ]
Lady,a ja jeszcze o twoich jutrzejszym egzaminie pogledze,jaka pogoda sie zapowiada?no i na ktora godzine go masz?to tez wazne...ja na miasto wyjechalam w Rybniku w szczycie i cala jazda trwa zazwyczaj ok. 20 min.przynajmniej ja i moje kumpele tak mialy :ico_noniewiem: no i mialam w tym korku gdzies jechac :ico_haha_01: i tylko trasa kolo makro byla na tyle krotka ale i tak fajnie nie bylo bo jednak w korku na tych gorkach a nogi mi drzaly i ledwo sie pedalow trzymaly :ico_haha_01: a na placyku to noge trudno mi bylo utrzymac na pedale :-D
POWODZENIA!!!!!!

[ Dodano: 2008-12-12, 18:06 ]
ej no dziewczyny mojego Arka nie ma juz 7h :ico_noniewiem: ....az takie korki są?

[ Dodano: 2008-12-12, 18:54 ]
ej no bez jaj,nie ma go juz 8h.....ale mu sie opieprz szykuje jak wroci,on zawsze tak mi robi ze sie nie odzywa :ico_zly: i nie wiem czy zyje czy cos sie stalo bo jednak po nocce nie spal a jechal :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 20:32

GLIZDUNIA, a dzwoniłaś do niego???

[ Dodano: 2008-12-12, 19:43 ]
Oj Daria chyba nieźle opierdziela swojego A. skoro jej nie ma na tt

[ Dodano: 2008-12-12, 20:00 ]
moja walczy ze snem... mama mówi, że ostatnio tak ma często, to chyba kwestia tego, że zasypia jak mnie nie ma w domu... może tęskni??? ach te nocki w pracy...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 gru 2008, 21:04

no juz dotarl,korki niby byly...ach no musialam powiedziec co mysle o takim nieodzywaniu sie :ico_zly:
no i we wtorek-srode jedzie po auto,ze fajne i sprawdzali co chcieli jazda probna super zaliczona....i ze chodzi cichutko bardzo jak na diesla....i ze prezentuje sie tez ladnie na zywo...teraz musimy sprzedac te nasza zielonke bo z salonu marna sume zaproponowali....jutro ma jakis chlopaczek przyjsc ogladac wiec moze sie uda a jak nie to ogloszenie rozwiesimy i tyle :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 21:13

GLIZDUNIA, no to działajcie! oby Wam się udało szybko i za ładną sumkę sprzedać samochód

Karola jak tam Hania??

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2008, 21:14

Hej! jesteśmy
no Hania ma anginę, ale opryszczkową, więc w sumie bez zmian od niedzieli...na szczęście nie ma antybiotyku, dostała syrop wyciszający ketotifen, septolux do psikania, mam dawać cynk i witaminy...i tyle. Więc zadowolona jestem, że nic więcej. Hania grzeczniusia jak anioł! Pani doktor nią zachwycona, bardzo miła kobieta, głaskała ją, całowała po rączkach. A Hania od rana mówiła, że jedzie do pani "dotol" i że zrobi "aaaaaa" żeby pokazać gardło, i że "usi" pani obejrzy i w ogóle. No i tak też robiła u lekarki :ico_brawa_01: Dobrze, że znajoma nam stała od 15 w kolejce, to byliśmy drudzy, bo potem było tyle ludzi, że szok!!!!!!!

a teraz Hania ogląda baje a ja idę doczytać!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”