Hej MAMUSIE,
ale się za wami stesknilam. Ostatnio na nic nie mam czasu. Mała już niewiele spi w ciagu dnia, a jak śpi to zazwyczaj na specerku, wiec nie mam jak do was pisac. A teraz spi w gondoli bo wlasnie wrocilysmy po 3,5 h spaceru a ona nadal spi.
U nas ok, poza tym ze Maja ma nadal tą paskudną wysypkę. Choc i tak schodzi, byłysmy u dermatologa dobrego w piatek i jest juz duza poparawa. Na szczescie to nie alergia, ale zapalenie skory, mozna szybko zaleczyc. I nie powinno powaracac.
Ania, = serce, ja Cie rozumiem z tym karmieniem, bo tez mialam problemy ale nie az takie jak Ty. Teraz znowu zaczyna byc dla Majuni za mało pokarmu i postanowilam, że bez stresu w razie czego będę dokarmiać sztusznym. Żadna tragedia. A to nie twoja wina, ze nie masz pokarmu. I nie przejmuj się głupim gadaniem jakiejs pindy.
Co do anty... to ja powaznie mysle o spirali jednak. Teraz narazie dostałam tebletki dla mam karmiacych ale nie chce ich za dlugo brac. Po tabsach sie tyje, juz to przerabialam. Wiec dopoki nie mam spirali to tabsy. Poza tym spirala wychodzi w sumie najtaniej, bo placisz jednoraowo okolo 1000zl, a jak policzy się tabsy po 40zl za opakowanie i jescze trzeba o nich pamietac
a u mnie to roznie z tym bywa. Musze tylko zaleczyc nadzerke i dostac okres, bo spirale trzeba w czasie okresu zakladac
betka, mysle ze taki podwojny spacerek to w sam raz. Nic sie nie bój. Opisz jak było.
buziaki