Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 gru 2008, 15:09

Jagodka,jeszcze nie wiem jak to wymysle ale tez chce zywa chocby miniaturke :-D :ico_oczko: .....piekna jest nawet nieubrana :ico_brawa_01: a juz nie mowie jaka Jagodka jest sliczna... :-)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2008, 15:09

Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-15, 14:10 ]
GLIZDUNIA, w zeszłym roku mielismy mniejszą w doniczce ale w tym roku z racji tego ze wigilia jest u nas to pozwolilismy sobie na giganta
tylko skąd ja wezme tyle ozdób :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2008, 15:12

jagodka24, taka piękna choinka nie potrzebuje dużo ozdób a w najgorszym wypadku można porobić z makaronu czy bibuły i też jet ok :D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 gru 2008, 15:13

Jagodka,wiesz co ,dosc tanie ozdoby i takie wzgldne sa w Ikea.....chyba ze chcesz cos wyjatkowego..u nas duzo w sklepach jest tych slomkowych ozdobek,i sa tanie bardzo....my mamy ikeowskie 3 letnie juz :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-15, 14:26 ]
ale Pati ma racje,nie ma co przesadzac bo sama choinka juz w sobie jest bardzo ladna i gesta :-)

Maya juz 4 kupy zrobila,w sumie 2 duze a teraz co chwilke tak brudzi pieluszke na zadko,....winogrona zrobily swoje.... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-15, 14:28 ]
a Jagodka, w tym roku wigilia u Was to znaczy ze duzo gosci sie zapowiada?bedziesz Pania domu pelna gebą :-D

[ Dodano: 2008-12-15, 14:50 ]
u nas bardzo szaro na dworze,i wyglada raczej niezachecajaco....wyjsc sie nie chce ale chyba powinnam ...bo nastroj mi sie pogarsza i glowa juz boli..... :ico_noniewiem: ach....

[ Dodano: 2008-12-15, 15:16 ]
...prosze,tlumacze a ta nie i koniec...no i siedzimy w domu dalej :ico_noniewiem: ej no ja juz sie nastawilam na spacer a Maya nie chce isc :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2008, 16:17

ja juz mam takei drewniane i te ze słomki tez
oprócz tego ususzyłam pomarańcze bo bardzo ladnie wyglądają

mała nareszcie zasneła :ico_noniewiem: meczyla sie strasznie

u nas tez brzydkie kupy dzisiaj
najpierw rzadka strasznie ze sluzem a zaraz potem sama woda
wydaje mi sie ze jest rozpalona ale kurde termometr mówi ze tylko 37
ale jakas taka nieswoja jest

a do tego moj mezu jest dzisiaj zaproszony na wigilie do starej pracy wiec sama na noc i z kąpielą sama :ico_olaboga:
a ja dzwigac nie powinnam

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

15 gru 2008, 16:20

widzisz Agata,ja bym wpadla pomoc Ci wykapac Jagode...no ale za daleko...a pomocy tesciowej nie chcesz co?
Jagodka moze faktycznie wirusik podlapala jakis... :ico_noniewiem: tak mi sie wydaje...a je normalnie i pije?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2008, 16:25

w zyciu nie chce
wole zdechnąc przy wannie :-D

pije tak ale z jedzeniem kiepsko

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2008, 17:39

witam i ja - na szybkiego - bo sama - dopiero wróciłam z pracy - doczytałm ze kupy i jedzenie :-D u nas to samo - jesc nie chce - podłubie ..i tyle a kupy ?? tewz kiepskawe.
dobra ja wpadne wieczorem - lecimy z Hubim z kotem do weta - do ..

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2008, 18:00

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
torick - dzis konczymy 18 miechow :-)

Witam. Dopiero usiadlam na nonono.. A za 1,5 hdo pracy. ufff. Mama przyjezdza izostaje na noc..ina jutro - bona 9 odbieram mieszkanie. Szef zadzwonil, ze robi miprzelew i pozycza ta kase!!! Ale cudnie! Wiadomo-jest dlug.. Ale mieszkanko juz nasze! :):

A na zakupach- najwazniejszego- rekawic moto dla Duzego nie kupilam.. Byl malywybor i takie brzydactwa.. Wiec sie powstrzymalam. Ale za to duzo ozdob kupilam swiatecznych,rzeczy dopakowania i przystrajania prezentow, dokupilam po zabawce dla dzieciakow.. I jutro bede pakowala! :-) Mam juz prawie wszystko. Duzemu jutrodokupie album-tzn taki duzy jakis notes.. Zeby mogl opisywac swoje podroze i wklejac tam zdjecia, czypamiatki.. Bo w koncu zjezdzil kawal swiata, a pamiatki jako takiej ni ma :]

O. Bawmy sie sezamku leci -tez to Mis uwielbia.. Niedzwiedz w niebieskim i Bawmy sie sezamku-dwie ukochane bajki, ktore hipnotyzuja Misia :):
Wiec czas na kawke i chwila, byodsapnac.. Zupka sie gotuje, Zakupy wypakowane.. Czekam na mame i dalej lece..
Mam nadzieje, ze dzis ta nocka juz tez bedzie lagodna i spokojna.
Syropnazywa sie SEDALIA- lekki, lagodny.. No i chyba dziala! Wiec polecam-zborra- kup sobie. Przyda sie nam taki wspomagacz w tych trudnych chwilach!!!

Glizdunia- nie martw sie na zapas. Czasami wmawiamy sobie niepotrzebnie jakies choroby, a potem sie okazuje, ze to bzdury. Oczywiscie- nie mozna bagatelizowac. Ale takie zle nastawienie tylko moze wywołac ichorobe izla forme.
Ja mialam mnostwo zabiegow.. NAwet ostatnio- spraw kobiecych. Ale wierzylam, ze to nic powaznego. I wierze nadal - Po swietach odbieram wyniki.
Trzymam kciuki za Twoja wiare w to, ze bedzie dobrze! Za mlode dupki z nas, zeby cos nas mialo zaatakowac!

[ Dodano: 2008-12-15, 17:14 ]
Jagódka jest sliczna! I ma taka lagodna ta buzke.. Sama slodycz. Bardzo przypomina mi mojego Krzysia.
A choinka- boska! Zastanawiam sie nad taka.. Bo jednak pomysl malej na lodowce, jakos domnie nie pzemawia.. Co toza klimat - na lodowce :/ Mis bedzie sie oswajac a potem bedzie ok. Kupilam nietlukace sie bombki, kokardki, slomkowe ozdobki - wiec nic mu nie zagraza :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2008, 18:40

a ja poszłam spać i dopiero wstalam i niestty nie jestem wyspana, a zaraz do pracy na noc idę :(

jagoda śliczna
choinka rewelacja, ja zawsze miałam świerka, a wiadomo jak wyglądają świerki...

[ Dodano: 2008-12-15, 17:47 ]
do juterka kochane. idę coś zjeść i do pracy

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”