torick - dzis konczymy 18 miechow
Witam. Dopiero usiadlam na nonono.. A za 1,5 hdo pracy. ufff. Mama przyjezdza izostaje na noc..ina jutro - bona 9 odbieram mieszkanie. Szef zadzwonil, ze robi miprzelew i pozycza ta kase!!! Ale cudnie! Wiadomo-jest dlug.. Ale mieszkanko juz nasze!
A na zakupach- najwazniejszego- rekawic moto dla Duzego nie kupilam.. Byl malywybor i takie brzydactwa.. Wiec sie powstrzymalam. Ale za to duzo ozdob kupilam swiatecznych,rzeczy dopakowania i przystrajania prezentow, dokupilam po zabawce dla dzieciakow.. I jutro bede pakowala!

Mam juz prawie wszystko. Duzemu jutrodokupie album-tzn taki duzy jakis notes.. Zeby mogl opisywac swoje podroze i wklejac tam zdjecia, czypamiatki.. Bo w koncu zjezdzil kawal swiata, a pamiatki jako takiej ni ma :]
O. Bawmy sie sezamku leci -tez to Mis uwielbia.. Niedzwiedz w niebieskim i Bawmy sie sezamku-dwie ukochane bajki, ktore hipnotyzuja Misia
Wiec czas na kawke i chwila, byodsapnac.. Zupka sie gotuje, Zakupy wypakowane.. Czekam na mame i dalej lece..
Mam nadzieje, ze dzis ta nocka juz tez bedzie lagodna i spokojna.
Syropnazywa sie SEDALIA- lekki, lagodny.. No i chyba dziala! Wiec polecam-zborra- kup sobie. Przyda sie nam taki wspomagacz w tych trudnych chwilach!!!
Glizdunia- nie martw sie na zapas. Czasami wmawiamy sobie niepotrzebnie jakies choroby, a potem sie okazuje, ze to bzdury. Oczywiscie- nie mozna bagatelizowac. Ale takie zle nastawienie tylko moze wywołac ichorobe izla forme.
Ja mialam mnostwo zabiegow.. NAwet ostatnio- spraw kobiecych. Ale wierzylam, ze to nic powaznego. I wierze nadal - Po swietach odbieram wyniki.
Trzymam kciuki za Twoja wiare w to, ze bedzie dobrze! Za mlode dupki z nas, zeby cos nas mialo zaatakowac!
[ Dodano: 2008-12-15, 17:14 ]
Jagódka jest sliczna! I ma taka lagodna ta buzke.. Sama slodycz. Bardzo przypomina mi mojego Krzysia.
A choinka- boska! Zastanawiam sie nad taka.. Bo jednak pomysl malej na lodowce, jakos domnie nie pzemawia.. Co toza klimat - na lodowce

Mis bedzie sie oswajac a potem bedzie ok. Kupilam nietlukace sie bombki, kokardki, slomkowe ozdobki - wiec nic mu nie zagraza