No dokladnieno to super ze lepiej bedzie moze moj ma to samo bo jak je to strasznie mu w brzuszku jeździ

No to supereczek ze niunka zdrowaDobrze ze to tylko to i najwazniejsze ze to na pewno minie
no to czekamy na zdjatka malutkiejjak wrzuce na kompa zdjecia z apartu to pozkaze jak sie Weronisia zmienila bo to co jest tu to zaraz po urodzeniu w szpitalu wiec to jak byla malunia i wazyla 2660kg wiec jest owiele wieksza
miszka, no to masz fajnie, my w trojeczke bo z siostra Piotra bym nie wytrzymala idziemy do niej tylko w pierwsze swieto
Tez sie ciesze,wlasnie jej dosypalam do butli tego Gavisconu i wytrabila bez mrugniecia 120mlNo to supereczek ze niunka zdrowa
Boze dziewczynki to ja sie naprawde ciesze ze Weronisia ma tylko przyszcze od jakiegos jedznia mojego, ale jem wszystko i dlatego czasem jej sie przydazy maly bol brzuszka ewentualnie ta wysypka na glowce ale tak oki .Kolki ma lekkie naprawde super ze jej nie mecza no i 20 skonczy 2 miesiace a juz wazy 5300 a jest na samym cycu
nie przejmuj sie to cie pociesze-mój 22 bedzie miał 3 miesiące waży 5660g też nie za dużo a jest na cycku i je ładniedzis zwazyli Natalie ,ktora skonczyla 3 miesiace i zawazyla 5200 Moj niejadek
no to super ze dziala juz nie dlugo z Ntali bed\ie pultasekTez sie ciesze,wlasnie jej dosypalam do butli tego Gavisconu i wytrabila bez mrugniecia 120ml Zloty srodek
no to brawa dla maluchawiec Ericzek wazy 6420 i mierzy 62,5 cm ladnie przybiera na wadze i ladnie rosnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość