miszka, no to masz fajnie, my w trojeczke bo z siostra Piotra bym nie wytrzymala idziemy do niej tylko w pierwsze swieto
No fajnie,pod warunkiem ze to nie ja rbie wigili
Bo do tej pory wszystkie lata,to bylo na mojej glowie,a sprowadzilismy sobie do tego samego miata rodzenstwo z rodzinami,wiec od kilku lat,tutaj jest wieksza wigilia niz w Polsce
Jeszcze co roku przyjezdzali rodzce,w zeszlym roku robilam wigilie dla 12 osob
Ale milo miec rodzine przy sobie
No to supereczek ze niunka zdrowa
Boze dziewczynki to ja sie naprawde ciesze ze Weronisia ma tylko przyszcze od jakiegos jedznia mojego, ale jem wszystko i dlatego czasem jej sie przydazy maly bol brzuszka ewentualnie ta wysypka na glowce ale tak oki .Kolki ma lekkie naprawde super ze jej nie mecza no i 20 skonczy 2 miesiace a juz wazy 5300 a jest na samym cycu
Tez sie ciesze,wlasnie jej dosypalam do butli tego Gavisconu i wytrabila bez mrugniecia 120ml
Zloty srodek
Kochana jezeli chodzi o wysypke,to pewnie wiesz co ja mialam z Natalka
Ale mialam szczescie w nieszczesciu ze trafilam do szpitala,bo przy okazji alergolodzy obejrzeli jej wysypke i powiedzieli,ze alergie na mleko,tym bardziej mleko matki,bez wzgledu na to co je to niezwykla rzadkosc
Najczesciej wysypki nie maja nic wspolnego z jedzeniem,czesciej z kurzem,roztoczami,kosmetykami.
U nas to wlasnie roztocza i kurz a nie mleko jak wczesniej myslalam,zreszta Weronisia na pewno z tego wyrosnie,tak jak Natalie
Wiesz co ,Twoja Weronisia ma 2 miesiace i wazy 5300 a dzis zwazyli Natalie ,ktora skonczyla 3 miesiace i zawazyla 5200
Moj niejadek