Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 15:39

LAdy - wez tego swojego A kopnij w tyłek - doslownie oczywiscie. Jak mu sie nie podoba toniech wraca do mamusi - jak tak sie sugeruje tym co ona powie.. Ty jestes jego zona i powinien szanowac Twoje wybory!

Ja wkleje kilka fotek, jak moj Mis sie budzi ijakie wczoraj zabawy wymyslal!
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 15:45

Juli,bardzo fajny i grzeczny widac chlopczyk z Krzysia :-) tak mu dobrze z oczu patrzy :-) a powiedz mi jak to sie stalo ze Twoj ma jest Krzys i syn tez Krzys? :ico_noniewiem: kto wybieral imie?

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 15:51

Daria- to bylo tak ze bardzospieralismy sie o imie.. Duzy chcial Marcin, Maciek, Piotrek.. A ja chcialam: Olo, Leon, Filip, Franek.. I nie moglismy dojsc do ładu.
Problem rozwiazal sie sam- mialam bardzo dlugi i ciezki poród.. Duzy mnie wspierał niesamowicie, trzymal sie swietnie, pomagał mi.. TMisia spadało,a ja bylam nieprzytomna.. Dramat.. Ale w koncu sie udałoi stwierdzilam ze to tak w nagrode, by uczcic tatusia.. Damy na imie Krzys- zeby byl taki sam cudowny,jak Duzy. No i zostało :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 16:06

aha czyli na czesc Krzysia jest Krzys :-D milo i oryginalnie choc powiem szczeze ze ja bym nie chciala zeby Maya sie Daria nazywala a synus rek bo mi sie te nasze imiona tak srednio widza :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 16:14

No ja drugiej Justyny tez bym nie chciala :/ale na szczescie Krzys mi sie tez podoba.. Poza tym znam same fajne Krzyski - wiec jestszansa, ze i ten Małyna fajnego wyrosnie ;) hehe.
Bardzo chcialabym corci dac Julka, Zosia, Tosia albo Zuzia..
No a syncio musi juz byc Olek! Moj pradziadek był Olek..Moj menadzer tez.. I calkiem calkiem :): hehe

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 16:22

powiem Ci ze mi sie Aleksander tez podoba ale zeby mowili Alex a nie Olek wlasnie :ico_oczko: ....moj chrzesniak sie Alex nazywa wiec mam sympatie ogolnie :-D

[ Dodano: 2008-12-17, 15:25 ]
juli hehe to jak bedziesz sie coreczki spodziewala to musicie zawczasu dojsc z K. do porozumienia bo moze zostac na Justynce :-D choc moja sasiadke Justyne nazywali zawsze Tina i tak ladnie mi to brzmialo :-) w skrocie i inaczej troche :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 16:29

Na mnie wszyscy mowia Justyś -i dla mnie jest to forma ktora najlepiej przyswajam..
Ja sie juz z wami zegnam na dzis ;( Zaraz przyjdzie moja mama, a ja nakarmie Misia, chwile sie z nim pobawie i uciekam do pracy.. A dzis bedzie ciezko, bomam wielka rezerwacje.
Jak bedzie ktoras w GGdansku, to zapraszam do mojego Dolce. Wejdzcie sobie w galerie, wiecie jak u nas smiesznie, domowo i fajnie? I pyszne drineczki :-)
http://www.ladolcevita.pl/co_grane.php

Lece
Buziakii!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 16:42

Juli,w takim razie milej pracy!!

a ja dostalam wlasnie list z potwierdzeniam tej piatkowej wizyty u dermatologa :ico_noniewiem: i tam napisali ze moga mnie zatrzymac w szpitalu jesli bede wymagac leczenia lub dalszego badania :ico_noniewiem: matko jak ja sie boje...moze od razu mi to beda wycinac?kto wie...ale w szpitalu byc nie chce przed samymi swietami :ico_olaboga: ....dobrze ze Arek w weekend nie pracuje...najwyzej mi wolne szybko zalatwi.... :ico_noniewiem: ach.....

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 16:42

Juli, no może kiedyś Cię odwiedzę jak w końcu się gdzieś z M. wyrwiemy sami :D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 17:03

Pati,co tam u Ciebie slychac ?nic sie nie chwalisz nam Krystkiem!!!musisz nadrobic :-D :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”