choinke bede pewnei w wigilie kupowac i założe sie, że to bedzie nie lada wyzwanie
  choinke bede pewnei w wigilie kupowac i założe sie, że to bedzie nie lada wyzwanie 

Normalnie jak małe dziecko.
 Normalnie jak małe dziecko.Moja najbliższa rodzina jest w trakcie "rozsypki",ale nie znienia to faktu że staram sie wprowadzić choć odrobinę świątecznego nastroju we własnym domu.Wigilię spędzę u rodziców w niemiłej atmosferze,w dodatku mojego męża nie będzie bo ma zaplanowany dyżur w szpitalu.od kiedy moja rodzina sie tak jakby "rozsypała" i co roku zostaje na swieta prawie sama to dla mnie mogłyby nie istniec świeta;/
 Ale co zrobić.Staram sie niczym nie przejmować i umilam sobie światecznie czas,no i kotu też,bo on poluje na wszystko co powieszę
 Ale co zrobić.Staram sie niczym nie przejmować i umilam sobie światecznie czas,no i kotu też,bo on poluje na wszystko co powieszę  

zreszta tego na awatarku
  zreszta tego na awatarku  

Byla nawet tradycja u mnie w domku, ze razem z Tatusiem ubieralam choinke w wigile. Taka duza pod sam sufit.
  Byla nawet tradycja u mnie w domku, ze razem z Tatusiem ubieralam choinke w wigile. Taka duza pod sam sufit.
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość