kurde mnie tez to wkurza ludzie biegaja jak oparzeniJa dokladnie to samo robie,nawet cotygodniowe zakupy robie przez internet bo mnie zabija ten tlok w marketach przed swietami,nie mam sily na lazenie z dzieckiem

kurde mnie tez to wkurza ludzie biegaja jak oparzeniJa dokladnie to samo robie,nawet cotygodniowe zakupy robie przez internet bo mnie zabija ten tlok w marketach przed swietami,nie mam sily na lazenie z dzieckiem
dziekuje kochanaPati napatrzec sie nie moge na te wloski!! Jak to mozliwe w ogole .. moja tez ma dlugie wloski tylko jej sie kreca bardzo zwlaszcza na czubku, ale sa rzadkie .. a Twoj Eyrczek nie dosc ze geste to jeszcze takie dlugie! Jak powazny mezczyzna wyglada :))
prawda Pati ja mam to samo, patrze na malego i mysle sobie jak by moglo cie nie byc no nie wyobrazam sobie tak zmienil nasze zycie ,mamy tyle mocy dla niego i checi do zycia tak pozytywnie nas napedzamoj maly to sobie raczki oglada, bawi sie nimi, paluszkamii przebiera i wklada je do buzki, sie smieje, gada bryka jest kochany i bardzo go kocham, nie wyobrazam sobie, ze moglo by go nie byc,az plakac sie chce- dziekuje Bogu, ze dal mi ten cud i nam sie udalo
Chyba wszystkie tak mamy,ochamy nasze malenstwa z kazdym dniem bardziej i bardziej.Mam coraz wiecej cierpliwosci do tej mojej slodyczy,czasami patrze jak spi i placze dziekujac Bogu.Powiem Wam,ze ostatnio myslalam sobie,jak to mozliwe ze ja dzwiglam smierc mojego Mateuszka ,przeciez on byl od niej 2 tygodnie starszybardzo go kocham, nie wyobrazam sobie, ze moglo by go nie byc,az plakac sie chce- dziekuje Bogu, ze dal mi ten cud i nam sie udalo
Przeslicznachoinka ubrana P. mecz oglada i przeklina
Ja bym ja k*****wlasnymi rekami z**************aślyszałyscie ze dzis w Polsce pijana matka urodzila pijane dziecko mialao ponad 1 promil normalnie zatluklabym taka
"All my Mummy wants for Christmas is....SILENT NIGHT"
Wierz mi kochana,ze wspomnienie tego co sie stalo odkad mam Natalke sa troche jak wspomnienie obejrzanego filmu,trudno to opisac,ale ona mnie uleczyla.Wiele lat plakalam codziennie wieczorem,teraz w koncu potrafie byc szczesliwamoże dlatego tak dzielnie znosisz choróbska Natalki....
ja też nie wyobrażam juz sobie zycia bez Ala....taki mały ludzik, a tak wiele zmienia....
Widze ze jestes podobnie jak ja "very organized"-jak mowia o mnie znajomi Anglicyja właśnie siedzię i planuję tydzień pod kątem przygotowań do swiąt-co kiedy gotuję, strategia sprzatania....i jakos bezpieczniej sie czuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość