Hejka dziołchy
A ty cioteczka już mnie wyczaiłaś
wczraj,tak wpadłam zeby nadrobić zaległości,ale już nie miałam sił żeby cuś naklepać-przaszam
Najpierw konkrety
Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzy Ci...Ciocia Gosia z Michasiem
Ciekawe jak tam po imprezce,napewno się udała? A Aga teraz odpoczywa,albo jeszcze sprząta!
A my wczoraj wróciliśmy koło 21,ale spoko,Michu sie przespał u dzidków,więc już niemusialiśmy się spieszyć
Musze wam sie pochwalić,że dostałam od teściów firankę do sypialni-drynnęł tylko jakie mam wymiary i jaką chce kupić i trzeba przyznać udało się strzelić w sama dziesiatkę
jest bardzo ładna i juz wisi
Urmajo-jakie macie dzezy z tymi lekarzami,nie no to co wogóle sie dzieje ostatnimi czasy w służbie zdrowia,to jest szczyt,szczytów
Trzymam kciuki,zeby Mikołajowi przeszło!I rzeczywiście,przydałoby ci się poządne spanko
Becia-jak z Ami juz lepiej,ale jak narazie leci woda to jest spoko!
Gozdzikowa-masz racje co do mszy dla takich dzieciaszkó,tak samo jest z chrzcinami-stanowczo za długo
Przaszam więcej nie pamiętam,musze doczytać jeszcze raz,ja teraz tak z rozbiegu...
A teraz to tak usiadłam na chwilkę,zeby wam sie pokazać,że żyję i dalej idę robić obiad.A tyle co skończyłam jedno,troszku tego było...mam wyprane juz 2pralki,posciele wszystkie zmienione,firanki też,ustrojone na święta,ach ale sobie wstawiłam w dupelke!Narazinek,jeszcze wdepnę