Dzien dobry
U nas nocka ok,Nicole poszla troche pozniej spac,i ladnie do mnie przyszla w nocy i spalysmy sobie do 9 00 a Marcusek dostal pic jakos o 5 00 i pozniej tez obudzil sie o 9 00
a od 5 00 spala z Nicole a maz u malej.. oh dziwna sytuacja no ale trudnoo
Pozatym to u nas dzisiaj pada deszcz.. wczoraj bylo super,piekny spacerek zaliczylismy na plac zabaw,Nicole sie wybawila i bylo ok tylko ze pozniej sie chciala nosic i juz nie umiala isc... ale bylo fajnie
A teraz mala sobie spi juz o 15 00 i nasi goscie juz poszli,wypili kawe i poszli.. myslalam ze zostana na jedzeniu..ale mieli widocznie inne plany ale ogulnie bylo fajnie i milo
A Marcusek tez teraz sobie spi,wiec mam czas dla mnie
Mama_Emilki.. tak szczerze to cie nie kojarze.. ale bede na bierzaco obiecuje
Maggie slicznie Antek wyglada,wydoroslal i taki powazny sie staje
Aginka nie martw sie ze Malwinka pije.. moja Nicoletez wypija 300 ml herbatki ziolowej przed spaniem.. i fakt w nocy jej nie daje pic.. bo nie potrzebuje.. ale Malwince przejdzie.. ja to bym dala jej smoczka jeszcze i by tyle nie pila.. ale juz Mala oduczylas od smoczka wiec trzeba poczekac i pozniej wyrzucic butelki bedzie ok tylko cierpliwosci
A wiec ja uciekam bo moja Nicole sie wlasnie obudzila pieknie po 2 godzinkach i do uslyszenia pozniej papa
[ Dodano: 2008-03-16, 17:14 ]Basia super foteczki Asi,takie slodkie na lonie natury przyrody i mala jaka zadowolona
pieknee