Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2008, 15:45

manenka a Ty teraz gotujesz jak sama siedzisz?

ja poprasowałam, zjadłam pomidorową i na razie smażenie placuszków odpuszczam...nie chce mi się...i tak jeszcze odkurzyć musze i może połogi przetre bo kilka dni tego nie robiłam co przy psie znaczy że jest koszmar...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 16:07

manenka a Ty teraz gotujesz jak sama siedzisz?
co ty, nie mam dla kogo, a sobie u smarze tylko kartofle w plasterki

Beatris60, ale ty zalatana :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 gru 2008, 16:23

ale sie dzisiaj fajnie rozgadałyście :ico_haha_01:

ja wróciłam od promotora i mysle ze wszystko bedzie ok musze naniesc te poprawki i wysłać mu juz całość pracy do sprawdzenia :ico_haha_01:
nawet dzisiaj sie rozgadał na temat recenzenta ze wolałby zeby to był mezczyzna bo mi wtedy lepiej bedzie :-) noi wyszło ze spoko z niego chłop

po wizycie u niego poszłam sobie do galerii krakowskiej (mega sklep z butikami)
ale strasznie zatrzęsienie ludzi i weszłam do paru sklepów z ubrankami dziecinnymi, jakie szlicznosci były :ico_brawa_01: strasznie mnie kusiło zeby cos kupic ale mam juz tego tyle ze musiałam sie mocno trzymac kupiłam tylko polarka na przecenie za 17zł ale w rozmiarze na roczne dziecko - takie małe usprawiedliwienie :ico_oczko:

a propo farbowania ja tez mam pasemka i miałam isc zrobic sobie odrosty zeby jakos ładnie wyglądac na swieta ale nie miałam czasu i chyba pójde juz na spokojnie po nowym roku

noi niestety mam dzisiaj znowu popołudnie i wieczor sama bo moj maz ma wigilie w pracy i pewnie wczesnie nie wroci

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 16:34

ja wróciłam od promotora i mysle ze wszystko bedzie ok musze naniesc te poprawki i wysłać mu juz całość pracy do sprawdzenia :ico_haha_01:
to dobrze :ico_brawa_01:
nawet dzisiaj sie rozgadał na temat recenzenta ze wolałby zeby to był mezczyzna bo mi wtedy lepiej bedzie :-) noi wyszło ze spoko z niego chłop
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
kupiłam tylko polarka na przecenie za 17zł ale w rozmiarze na roczne dziecko - takie małe usprawiedliwienie :ico_oczko:
spoko, ciężko jest się oprzeć takim rzeczom :-D
a propo farbowania ja tez mam pasemka i miałam isc zrobic sobie odrosty zeby jakos ładnie wyglądac na swieta ale nie miałam czasu i chyba pójde juz na spokojnie po nowym roku
chyba teraz ciężko jest się dostać do fryzjera bo szał jest, po nowym roku się wszystko uspokoi
noi niestety mam dzisiaj znowu popołudnie i wieczor sama bo moj maz ma wigilie w pracy i pewnie wczesnie nie wroci
ja też sama aż do wtorku

ide zrobic kartofle w plasterki bo zgłodniałam
a więc zdążę je usmażyć na modę na sukces :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 17:03

ja własnie wrocilam z zakupów i niesety ani dla szwagierki alni dla meża sie nie udało.. :ico_placzek: ostatnia nadzieja w galeri-jak pojade po tesciowa na dworzec to tam wdepne..jka tam nie bedzie to juz nigdzie tego nie kupie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

ja wróciłam od promotora i mysle ze wszystko bedzie ok musze naniesc te poprawki i wysłać mu juz całość pracy do sprawdzenia
super! teraz to juz z gorki bedzie. zobaczysz jak szybko poleci. nim sie obejrzysz a bedziesz miec juz za soba tak jak Beatris :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ragazza555 napisał/a:
kupiłam tylko polarka na przecenie za 17zł ale w rozmiarze na roczne dziecko - takie małe usprawiedliwienie

spoko, ciężko jest się oprzeć takim rzeczom
oj prawda prawda. ja teraz gdzie sie nie obejrze to zwracam szczegolnie uwage na ciuchy wlasnie nie dla mnie - jak to bylo zawsze - tylko dla dzidzi. ale to juz sie inaczej chyba teraz mysli
ja też sama aż do wtorku
ale twoj maz zaraz wroci i bedzie caly czas. a ja mam takie rozlaki na codzien. a najgorzej jest wtedy kiedy widze sie z mezem tylko na weekend a wszystkie dn w tyg blakam sie sama po pustym mieszkaniu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

a wróciłam od promotora i mysle ze wszystko bedzie ok musze naniesc te poprawki i wysłać mu juz całość pracy do sprawdzenia :ico_haha_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jedwabna

19 gru 2008, 17:04

..jka tam nie bedzie to juz nigdzie tego nie kupie
a czego szukasz konkretnie??

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 17:07

ale twoj maz zaraz wroci i bedzie caly czas.
to prawda :ico_brawa_01:
a ja mam takie rozlaki na codzien. a najgorzej jest wtedy kiedy widze sie z mezem tylko na weekend a wszystkie dn w tyg blakam sie sama po pustym mieszkaniu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
oj współczuje na prawdę :ico_pocieszyciel:
a twój mąż jest kierowcą, że ciągle w trasie??

Marcia77, przykro mi, a co chcesz kupić??

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 17:08

a czego szukasz konkretnie??
to jest gra do play station 2 Guitar Hero..to nie jest nowosc wiec nie moge tego dostac :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”