antynorma, moją Maję tez kręci odkurzacz. Cisza wtedy jak makiem zasial.
Poza tym mam mega dola i depreche. Imoge liczyc tylko na siebie. GRRRRRRRR
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
aniu ja uzywalam na poczatku huggisow - bo mialam jedna paczke. i musze powiedziec ze bylam zadowolona. potem dostalismy 2 paczki pampersow i z nich tez zadowolona jestem. Potem mielismy huggisy i teraz znow pampersy. Odparzen Junior nie mial moze dlatego ze po kazdej zmianie pieluszki uzywam sudokremu.jakich pieluszek urzywacie?
wiolus kochana - mnie tez czasem brakuje ale zaciskam zeby i staram sie jak moge. Zobaczycie na wiosne juz bedzie zupelnie inaczej - dzieciaczki wieksze, beda sie do nas usmiechac (tak swiadomie) i bedzie superpowoli cierpliwosci mi brakowało.
ja mam to samo, jak mleczko mu robie to wszystko jedna reka teraz juz jest starszy wiec i głowka mocniejsza i na jednej rece sie trzyma, chociaz gorzej jest z gotowaniem, bo wtedy nie chce z nim wchodzic do kuchni czy zblizac sie do gazu, a wiecie jak to jest czasami trzeba cos przemieszac czy doprawic to wtedy biegam z pokoju do kuchniwiem ze to nie najlepsze tak non stop na rekach go trzymac ale mnie sciska w srodku jak on sam zostaje i plakunia...
ja tez uzywam huggisów, tak jak betka miałam rowniez pampersy, ale szczerze powiem, ze nie widze roznicy, jak narazie nic mi nie przeciekło obok pieluszki, wiec zostaje przy huggisach bo sa tanszejakich pieluszek urzywacie?
hihi moj to samo robił, smiał sie tylko w jena strone, ale teraz jak skonczył juz 6 tygodni to usmiech ma od uch a do ucha tak uwielbiam jak sie smieje, jest wtedy taki słodkiJak Oliwierek usypia to takie miny strzela ze nie moge - jak on sie usmiecha... a najlepsze jak tylko w jedna strone sie usmiecha (mam nadzieje ze wiecie o co chodzi) poprostu bombastycznie
jak ty to zrobilas?? ja wlasnie wstalam Junior nie bardzo spi w dzien i chcialam go uspic jakos. polozylam sie obok niego i tak godzinke lezalam on jeszcze spi tez jestem w szoku -juz 1,5h spiDzisiaj w końcu ogarnełam troche na święta, pomyłam okna, wyprałam firanki, popastowałam podłogi i nawet choinke wytargałam ze strychu jak p wróci ze szkoły to ubierzemy..
chyba dzis moj maz w biedronce zakupy zorbi musze sprobowac tych DADA25 zł za wielką paczke, chyba z 80 szt w rozmiarze od 3-6 kg
u mnie papmpersy wychodza taniej - naprawde!!!wiec zostaje przy huggisach bo sa tansze
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości