dziewczyny olcia waży około 13 kg do 14 więcej na pewno nie. buźkę ma pyziulkę po mnie, ja też mam grube poliki. zresztą jak to
katrin pisała skóra ściągnięta ze mnie

zaparcia niestety też ma po mnie, bo ja jeszcze pamiętam jak mi babcia mydełko do pupy wkładała

miałam może ze 3 latka, ale mam nadzieję, ze u nas szybciej się skończą te problemy. kupka już jest normalna bo wciskam jej śliwki, ale ona wstrzyzmuje bo się boi
kolka ta lewatywa to tak jednorazowo, żeby przeczyścić jelitka, a później mają zacząć działąć leki, z tym że zaleciła mi coś co juz dawno stosowałyśmy i nie działało. mówiłam jej, że nie działa a ta nic, no to stosujemy to samo co do tej pory.
caro no to dobrze, że Oskarek ma taki apetyt, a to ze szczupły, to znaczy, że ma taką przemianę materii
a Filipkowi hihi żal brzusia opuszczać, a pewnie, na dworze zimno a w brzusiu cieplusio i na dodatek takimi pysznościami mama częstuje :)
a mnie w ciąży też się chciało często pić, nie mówiąc już o słodkim

ale żadnych infekcji nie miałam
syla nie brałam właśnie żadnych antybiotyków. ja w ogóle na szczęście nie choruję.także nie wiem skąd te infekcje.
Mordeczka no właśnie lekarka tak powiedziała, że trzeba wyczyścić, zeby leki zadziałały.
16 kg???wow, no ale ma chłopk apetyt, niech je, na zdrówko
a co do słodyczy dziewczyny ja się niemalże uzależniłam od czekolady. musiałam coś zjeść czekoladowego w ciągu dnia, a jak sobie pomyślałam, ze w szufladzie mam czekoladę to już nie mogłam się doczekać kiedy ja otworzę, no i potrafiłam zjeść całą tabliczkę na raz

i dodatkowo jeszcze później batonika, wafelki itp

najdziwniejsze, że nic a nic nie przytyłam
teraz jak sobie pomyślę, ze mogę mieć cukrzycę to mnie od razu odpycha, hmm może był mi potrzebny taki wstrząs