Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 gru 2008, 14:23

witam kochane .u nas wielkie zmiany mały jest bardzo płaczliwy i najchetniej to by przy cycku leżał cały dzionek a powodem tego jest żąbek który już widac że chce sie przebic myślaólam ze zacznie się to znacznie póżniej a nie jak mały nie ma jeszcze 3 miesięcy :ico_placzek: :ico_placzek: normalnie jestem w szoku i nie wiem jak sprawic zeby go mniej bolało na gryzaczek jest za mały :ico_olaboga: całyt dzionek na rękach jak go dam komuś do ponoszenia to też płacz nawet u Jarka nie chce być :ico_placzek: :ico_placzek: ale te święta będą cięzkie coś mi się zdaje . Myśle że jak mały będzie mnie gryzł w sutka to chyba nie dotrwam do 6 miesiąca zeby karmić piersią :ico_placzek: . Dzisiaj idziemy do teściów a potem jedziemy na zakupy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 15:03

Witam

noi goscie sobie pojechali, pogoda paskudna, zimno i deszczowo.

Stawiam :ico_tort: za skonczone 3 miesiaczki Ericzka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Juz we wtorek wyjezdzamy do Polski nie moge sie doczekac :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

21 gru 2008, 15:47

Witam dziewczynki!
Ja oczywiscie szybciutko ba standardowo mam klopoty z Natalka.Dalej problem z jedzeniem,krztusi sie cuduje,najwazniejsze ze dostalam skierowanie do szpitala,bo lekarz obawia sie ze to moze byc cos powazniejszego.Wiec w Sylwestra mamy szpital,to pierwszy wolny termin :ico_noniewiem: Oczywiscie dzis rano ,3 tygodnie po zapaleniu pluc obudzila sie z katarkiem i pokasluje,modle sie zeby tylko nie bylo powtorki,no i tez nam sie zaczynaja zabki do tego juz ma biale dziaselko na dole,gryzie smoczek zamiast jesc,a slini sie tak ze musze jej zakladac sliniak :ico_noniewiem:
Do tego wszystkiego dzis zadzwonila moja mama,ze przed poludniem zmarla moja babcia :ico_placzek: A ja nawet nie moge tam jechac :ico_placzek: Byla bardzo chora,juz nie cierpi,ale zryczalam sie jak glupia,,nie moge sie skupic na niczym :ico_placzek:
Oj,niech sie juz ten rok skonczy,moze kolejny bedzie lepszy :ico_sorki:
Calujemy Was Swiatecznie :ico_buziaczki_big:
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-21, 14:52 ]
Stawiam za skonczone 3 miesiaczki Ericzka
!00 lat dla Ericzka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 19:07

miszka, oj kochana Ty to sie masz :ico_olaboga: wspolczuje Ci , ale mam nadzieje, ze Nowy Rok bedzie o wiele lepszy dla Was, tego z calego serca Ci zycze.

Sliczne zdjecie Natalie, noi wkoncu widac mamusie, tylko szkoda, ze nie pokazala twazyczki :ico_oczko:

Mam pytanko do Ciebie kochana- Ty juz sadzasz Natalie???? Nie za wczesnie????

Awatar użytkownika
miszka

21 gru 2008, 19:22

Mam pytanko do Ciebie kochana- Ty juz sadzasz Natalie???? Nie za wczesnie????
No za wczesnie :ico_haha_01: Staram sie jej nie sadzac,ale tak polsadzac,ona juz sama sie podnosi do siadania,ciezko mi ja powstrzymac.Wiem,ze nie powinna ,ale nawet w wozku lapie za boki i probuje usiasc :ico_sorki: Strasznie szybko,kark tez ma usztywniony odkad skonczyla 8 tygodni,terminator :ico_sorki:
ale mam nadzieje, ze Nowy Rok bedzie o wiele lepszy dla Was, tego z calego serca Ci zycze.
Dziekuje Patuniu!!!Mam nadzieje ze bedzie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 gru 2008, 19:26

hej dziewczyny
Miszka bardzo mi przykro z powodu twojej babci :ico_pocieszyciel:
a ja tak nie chce malego odstawic od cyca ale musze serducho mi sie kraja :ico_placzek: Miszka jakie ty tabletki dostalas na depreche bo ja mam lustral :ico_noniewiem: pisze na ulotce zeby nie karmic piersia a g.p. powiedziala ze moge bo to mala dawka :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-21, 18:27 ]
miszka, super zdjatko z mamusia ma Natali :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-21, 18:38 ]
Stawiam za skonczone 3 miesiaczki Ericzka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ciekawe jak tam Marta w pl, i sarenka nic sie nie odzywa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
miszka

21 gru 2008, 19:54

Miszka bardzo mi przykro z powodu twojej babci
a ja tak nie chce malego odstawic od cyca ale musze serducho mi sie kraja Miszka jakie ty tabletki dostalas na depreche bo ja mam lustral pisze na ulotce zeby nie karmic piersia a g.p. powiedziala ze moge bo to mala dawka
Dzieki kochana :ico_sorki: A nazwy tych tabletek nie pamietam,bo dalam sobie spokoj,w ogole mi nie pomagaly :ico_noniewiem: Ale to nie te,w nazwie moich bylo "x" :-) Mysle,ze skoro GP przepisal to wie co robi :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 gru 2008, 19:58

Ale to nie te,w nazwie moich bylo "x" Mysle,ze skoro GP przepisal to wie co robi
mo ze masz racje poszla sie jeszcze pytac innej babki bo karmie piersia.
no nic moze jak malego odstawie to odrzyje i wkoncu bedzie spokojniejszy bo ten moj stres to chyba na niego dziala

Awatar użytkownika
miszka

21 gru 2008, 20:05

no nic moze jak malego odstawie to odrzyje i wkoncu bedzie spokojniejszy bo ten moj stres to chyba na niego dziala
Ja wiem o co chodz kochana :ico_sorki: Dla dzidzi najlepsze karmienie piersia,ale ,coz az glupio ze tak mowie,ale ja odzylam po odstawieniu :ico_wstydzioch: Spie w koncu jak czlowiek,wiecej i lepiej niz w ciazy,Natalka je co 4 godziny,a do poznego popoludnia jest sie w stanie sama soba zajmowac w lozeczku,no a ja w tym czasie soba :ico_sorki: Dopiero po poludniu wymaga uwagi,a ta zmiana odkad jest na butli i ja nie mam stresu zwiazanego z karmieniem piersia.Juz nie wspomne,ze jak sie w koncu wallam na brzuch to myslalam ze umre z rozkoszy,bo prawie rok nie moglam,a sypiam na brzuchu :ico_sorki: Z drugiej strony,umowmy sie nie ma nic lepszego od mleka matki ale moja polozna powiedziala:szczesliwa mama to szczesliwe dziecko,a ja juz nie dawalam rady z tymi cycami :ico_placzek:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 gru 2008, 20:12

szczesliwa mama to szczesliwe dziecko,a ja juz nie dawalam rady z tymi cycami

no wlasnie mi tez to powiedziala, ale tak mi przykro, nawet nie wiem jak to zrobic daje mu juz czesciej butelke nie tylko raz dziennie, czasem sobie mysle ze sama sobie to wymyslilam ta depreje i wogle :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-21, 19:14 ]
no nic spadam maly sie obudzil i trzeba go nosic przed spaniem bo maruda jest straszna :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”