!00 lat dla EriczkaStawiam za skonczone 3 miesiaczki Ericzka
No za wczesnie Staram sie jej nie sadzac,ale tak polsadzac,ona juz sama sie podnosi do siadania,ciezko mi ja powstrzymac.Wiem,ze nie powinna ,ale nawet w wozku lapie za boki i probuje usiasc Strasznie szybko,kark tez ma usztywniony odkad skonczyla 8 tygodni,terminatorMam pytanko do Ciebie kochana- Ty juz sadzasz Natalie???? Nie za wczesnie????
Dziekuje Patuniu!!!Mam nadzieje ze bedzieale mam nadzieje, ze Nowy Rok bedzie o wiele lepszy dla Was, tego z calego serca Ci zycze.
Stawiam za skonczone 3 miesiaczki Ericzka
Dzieki kochana A nazwy tych tabletek nie pamietam,bo dalam sobie spokoj,w ogole mi nie pomagaly Ale to nie te,w nazwie moich bylo "x" Mysle,ze skoro GP przepisal to wie co robiMiszka bardzo mi przykro z powodu twojej babci
a ja tak nie chce malego odstawic od cyca ale musze serducho mi sie kraja Miszka jakie ty tabletki dostalas na depreche bo ja mam lustral pisze na ulotce zeby nie karmic piersia a g.p. powiedziala ze moge bo to mala dawka
Ja wiem o co chodz kochana Dla dzidzi najlepsze karmienie piersia,ale ,coz az glupio ze tak mowie,ale ja odzylam po odstawieniu Spie w koncu jak czlowiek,wiecej i lepiej niz w ciazy,Natalka je co 4 godziny,a do poznego popoludnia jest sie w stanie sama soba zajmowac w lozeczku,no a ja w tym czasie soba Dopiero po poludniu wymaga uwagi,a ta zmiana odkad jest na butli i ja nie mam stresu zwiazanego z karmieniem piersia.Juz nie wspomne,ze jak sie w koncu wallam na brzuch to myslalam ze umre z rozkoszy,bo prawie rok nie moglam,a sypiam na brzuchu Z drugiej strony,umowmy sie nie ma nic lepszego od mleka matki ale moja polozna powiedziala:szczesliwa mama to szczesliwe dziecko,a ja juz nie dawalam rady z tymi cycamino nic moze jak malego odstawie to odrzyje i wkoncu bedzie spokojniejszy bo ten moj stres to chyba na niego dziala
szczesliwa mama to szczesliwe dziecko,a ja juz nie dawalam rady z tymi cycami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość