Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

21 gru 2008, 21:13

hej
u mnie smutno bo mama do szpitala trafiła. nic nagłego, mama ma chorobe jelit przewlekłą i jest pod stała kontrolą lekarską, wyszły złe wyniki i zadzwonili dziś że musi przyjechać i sie położyć na pare dni :ico_olaboga: mam cichą nadzieje że na święta ją wypuszczą choć wiem że to mało realne bo dają jej dożylnie antybiotyk - a to przecież minimum 5 dni :ico_olaboga:

jedwabna nie chciało nam sie poprostu takiego obiadu tradycyjnego - mieliśmy chęc na coś innego bo na codzien jemy takie tradycyjne bardziej. więc po szpitalu pojechaliśmy coś zjeśc (ja placki ziemniaczane łososiem, mąż sałatkę, a mała nalesnika)i później zajrzeliśmy do empiku zrobić sobie prezenty - cała nasza 3 po książce :-)

co jecie na kolacje dziś??? ja własnie koktajl z truskawek wtrąbiłam...

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

21 gru 2008, 21:45

u mnie smutno bo mama do szpitala trafiła
uuuuu szkoda. ale zdrowie najwazniejsze. trzymamy kciuki zeby bylo wszystko w porzadku :-)
nie chciało nam sie poprostu takiego obiadu tradycyjnego - mieliśmy chęc na coś innego bo na codzien jemy takie tradycyjne bardziej.
a to juz wiem o co ci chodzi, mnie tez od czasu do czasu taknapada na cos dobrego ale innego i nie domowego i nie wlasnej roboty :-D
co jecie na kolacje dziś??? ja własnie koktajl z truskawek wtrąbiłam...
mmmmmm pycha truskawki... my jestesmy wlasnie po urodzinach synka kuzynki mojego meza. :-D tak sie najadlam ze chyba zaraz pekne :-D ale kolacje pewnie i tak wsune. moze bigos bo wczoraj dostalam od mamy :ico_brawa_01:

a to obiecane zdjecia. takie rozniaste :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a to moj stoik wlasnej roboty :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 22:00

o kurcze napisałam posta i mi go zjadło :ico_zly:

jedwabna, brzuszek śliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja chyba już też mam podobny do twojego :-D
choineczka i stroik śliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

chyba niedawno robiłaś sobie pasemka co??

Beatris60, najważniejsze by mama była zdrowa, a to czy wyjdzie na święta czy po to mało istotne, bo wiadomo, ze teraz liczy się to by się lepiej poczuła, wiadomo chciało by się , żeby te święta spędziła w domku, ale nic nie jest tak ważnej jak jest zdrowie
a więc życzę jej dużo zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a co do kolacji to miałaś pyszną :ico_haha_02:
ja pewnie zjem kanapki z serem , albo Marchewkę+jabłko+banan+5mandarynek+jagurt+szklanka z wapnem

[ Dodano: 2008-12-21, 21:01 ]
a ja jestem w połowie prasowania, bo coś kiepsko schną te ubranka, ale przyniosłam je bliżej piecyka może szybciej wyschną :-D
a jak nie to jutro już na pewno będą suche :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

21 gru 2008, 22:17

jedwabna, brzuszek śliczny
dziekuje bardzo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja chyba już też mam podobny do twojego
czyz by ci tak szybko urosł?? wklej fotki i pokaz nam bo az jestem ciekawa :ico_haha_01: :ico_haha_01:
choineczka i stroik śliczne
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
chyba niedawno robiłaś sobie pasemka co??
chmmm niech pomysle... chyba bylam wtedy na poczatku 5 miesiaca a wiec nie tak niedawno.
ja pewnie zjem kanapki z serem , albo Marchewkę+jabłko+banan+5mandarynek+jagurt+szklanka z wapnem
bardzo zdrowo sie odzywiasz. zwlaszcza jesli chodzi o ten drugi zestaw :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 22:23

czyz by ci tak szybko urosł?? wklej fotki i pokaz nam bo az jestem ciekawa :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ale uprzedzam, ze jestem w dresie i nieumalowana, a więc to moze byc nieładne zdjęcie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
zaraz zrobię i wkleję
chmmm niech pomysle... chyba bylam wtedy na poczatku 5 miesiaca a wiec nie tak niedawno.
wyglądają jak byś świeżo od fryzjera wyszła :ico_brawa_01:
bardzo zdrowo sie odzywiasz. zwlaszcza jesli chodzi o ten drugi zestaw :-D :-D
a no lubię sobie pojeść takie tam witaminki :-D

[ Dodano: 2008-12-21, 21:29 ]
Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-12-21, 21:32 ]
aha i czesać tez mi się nie chciało wiec wybaczcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nie ma męża nie ma dla kogo się stroić
i chodzę tak nieumalowana, nieuczesana, w drechach

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 gru 2008, 22:44

ale macie sliczne zgrabniutkie brzusie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moj ostatnio rosnie jak szalony :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 22:53

Marcia77, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziękuję
ale ty już na końcówce jesteś :-D
a my miesiąc z tyłu za tobą, a więc nie chciej nas widzieć później :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jedwabna

21 gru 2008, 23:06

wyglądają jak byś świeżo od fryzjera wyszła
no co ty. dzisiaj to jeszcze w dodatku takie tlustawe juz sa :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a no lubię sobie pojeść takie tam witaminki
bardzo dobrze. a ja wlasnie chcialam odgrzac nam bigosik. ale maz otworzyl chlebak a tam echo :ico_szoking: :-D :-D no i w koncu zamowilismy pizze :-D :-D :-D
nie ma męża nie ma dla kogo się stroić
i chodzę tak nieumalowana, nieuczesana, w drechach
ty sie nie przejmuj bo nie wygladasz zle przeciez. a ja mam tak samo jak ty. wychodze z tego samego zalozenia. jak moj maz jest w trasie to ja tez chodze w dresach, nieumalowana i z wlosami tlustymi.

co do brzusia to superasny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: taki zgrabniutki. extra!!! ale przyznam szczerze ze faktycznie ci niezle podskoczyl. ostatnio mialas duzo duzo mniejszy. teraz to pewnie bedzie szybko rozl juz do porodu :ico_noniewiem:
ale macie sliczne zgrabniutkie brzusie
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moj ostatnio rosnie jak szalony
to nie badz taka tylko pochwal sie nam tutaj!!! tez jestesmy ciekawe jak twoj brzucholek rosnie i wyglada!!

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 23:16

co do brzusia to superasny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: taki zgrabniutki. extra!!
dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ale przyznam szczerze ze faktycznie ci niezle podskoczyl. ostatnio mialas duzo duzo mniejszy. teraz to pewnie bedzie szybko rozl juz do porodu :ico_noniewiem:
a niech se rośnie , juz malo nam zostało
gorzej jakby raptem przestał rosnąć, to dzidzi by się gniotła w brzuszku
maz otworzyl chlebak a tam echo :ico_szoking: :-D :-D no i w koncu zamowilismy pizze :-D :-D :-D
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
no i znowu jesteś zmuszona jeść pizze :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

22 gru 2008, 00:09

ale macie brzuszki fajne :ico_brawa_01: mój chyba bardziej do jedwabnej podobny, ale my mamy prawie ten sam termin, niby manenka tylko kilka dni później ale tu każdy tydz sie liczy przecież. jak nie znajde kabla do kompa to jutro Wam z tel zdjęcie wkleję.

ja tylko dzięki temu że małą do przedszkola wożę to się maluję i ubieram, bo jak chorowała i w domu siedziałyśmy to byłam też bez makijażu i w dresach, wiecie że dżinsy te ciążowe za ciasne w biodrach mi sie zrobiły? na stojąco jest ok, ale jak siadam to uciskają dół brzuszka więc już się z nimi pożegnam. ale nic już nie kupię bo się nie opłaca przecież, mam 2 sukienki i sztruksy jedne więc dochodzę te półtora m-ca.

wieczorami mam taki dziwny apetyt - niby coś mi sie chce a nie wiem co i wrzucam w siebie różne rzeczy o różnych smakach jak do kubła - to parówke na zimno, to krówki, to kabanosa, to mandarynke... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-12-21, 23:11 ]
aaa i dziękuję za życzenia zdrówka dla mamy :ico_sorki: macie rację, najważniejsze by wrócila do zdrówka, mniej ważne czy przed czy po świętach...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”