asika82
4000 - letni staruszek

16 mar 2008, 20:22

Obrazek no to się chwale ale Ty Mamamonia nie patrz bo mi tak przez Ciebie się chce szarlotki,ze oszaleje!!!!

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 mar 2008, 21:09

To ja wirtualnie po kawałku dla każdej z Was, asika dostanie dokładkę bo najbardziej tu marudzi :-D

asika butki superowe i dobrze dobrana torebunia :ico_brawa_01: A ja nadal bez torebki :ico_zly:

Słoneczko bardzo się cieszę że jest oki :ico_brawa_01:

Chyba wszystkie Taniec z gwiazdami oglądają... Ja jak to oglądam to zawsze tęsknię za tańcem. Jeszcze w ciąży trochę tańczyłam, ale na którychś zajęciach wymiękłam przy Cha-Cha, potem pokusiłam się jeszcze tylko o walca na wesele i przerwa na dzidziusia. Kiedyś do tego wrócę. Koniecznie. A uczyliśmy się w ogóle u Blanki w szkole Augustina :-D Super było!

Ech, a ja tu spać nie mogę...

asika82
4000 - letni staruszek

17 mar 2008, 11:40

Witam! Zaraz jadę do ginka, ciekawe czy coś tam już się dzieje.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

17 mar 2008, 12:56

Witajcie Słoneczka,
no to na początek [center]mam zaszczyt poinformować, że dziś przez CC przyszła na świat
Antonina Maja, malutka waży 2450 g i mierzy 48 cm.
Córcia Małgośki i Piotra. Mama i córa mają się dobrze :-D
Gratulacje dla szczęśliwych rodziców

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: [/center]

asika, to czekamy na wieści od lekarza; torebka i buciki cacane :ico_brawa_01:
mamamonia, dziękujemy za "kawałek" szarlotki :ico_oczko:
ja nie oglądam "Tańca..." jakoś średni mi się to podoba, choc bywają fajne odcinki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
AgaSza
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 mar 2008, 13:03

Hej! Asika napisz zaraz jak wrócisz od lekarza, co tam u maluszka słychać. Aha-fajne butki i torebka. Ja to dopiero po porodzie się na zakupy wybiorę. Teraz za bardzo nawet kasy nie mam, a i stopy strasznie spuchnięte :-(
Wczoraj byliśmy z moją rodzinką na spacerze na Starym Rynku w Poznaniu i na obiadku w knajpce. Naprawdę fajne popołudnie miałam-Ewa biegała zachwycona, potem razem ze mną ładnie zjadła spaghetti z sosem szpinakowym i krewetkami-mniam!
A wieczorem oczywiście oglądałam Taniec z gwiazdami. mamamonia, to fajnie, że się w tej szkole u Egurolli uczyłaś. I u tej Blanki Winiarskiej właśnie? Ja bardzo lubię ten program i póki co odpadają te osoby, które chcę żeby odpadły :-)
Na koniec mam smutną wiadomość. Może nie powinnam o tym pisać, bo wszystkie jesteśmy przy nadziei, ale mi smutno jest i chce się moim smutkiem podzielić z Wami. Otóż u mojego męża w pracy kolega niedawno został ojcem. Jego żona miała termin jakoś w połowie kwietnia, ale maluszek urodził się już jakiś miesiąc temu. Leżał w inkubatorze, ale podobno wszystko szło ku dobremu. I dzisiaj się dowiedziałam, że jednak dzieciątko zmarło :-( Jest mi tak przykro, tym bardziej, że jeszcze im prezent kupiłam, jak się tylko urodził, cieszyłam się razem z nimi, bo bardzo długo się o dzidzię starali. Oni już są takim nieco starszym małżeństwem, mają ponad 40 lat, ale dosyć niedawno się pobrali, kilka lat temu. I od razu chcieli mieć dziecko i im nie wychodziło. I teraz kiedy się w końcu udało, to stała się taka tragedia :-( Płakać mi się chce :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-03-17, 12:05 ]
Wow! To mamy pierwsze kwietniowe dziecko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dużo zdrówka życzę dla mamy i maluszka!

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 mar 2008, 13:16

Obrazek

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

17 mar 2008, 13:26

AgaSza, to smutne co napisałaś, kurcze niekiedy życie bywa takie niesprawiedliwe, jedni chcą a nie mogą a inni nie powinni mieć a mają :(
Przykre ale prawdziwe

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

17 mar 2008, 13:34

AgaSza tak, u tej Blanki. Jest super dziewczyną i fajnie uczy :ico_brawa_01: Ja też czekałam kiedy Figura odpadnie bo jej nie lubię... Teraz czas na Pudziana jak dla mnie :-)

Przykro mi z powodu Twoich znajomych... takie rzeczy nie powinny się dziać :ico_zly:

Asika czekamy na newsy.

Jejku ale Małgośce fajowo, już tuli swoją Tosieńkę :ico_haha_01: Oby malutka zdrowo rosła, a Gosia szybko wracała do formy.

Ja siedzę właśnie w necie i czytam sobie dalej o imionach... Znowu mam nowe typy. Ostatnimi czasy ludzie mnie dobili komentarzami po raz enty i chyba jednak zaoszczędzę córce takich przykrości jakie mnie teraz spotykają :ico_placzek:
Ostatnio zmieniony 17 mar 2008, 13:35 przez mamamonia, łącznie zmieniany 1 raz.

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

17 mar 2008, 13:34

Myszka_ pisze:dziś przez CC przyszła na świat
Antonina Maja, malutka waży 2450 g i mierzy 48 cm.
Córcia Małgośki i Piotra. Mama i córa mają się dobrze
Gratulacje dla szczęśliwych rodziców

fajknie że wszystko oki. Ale malutka maleńka, ciekawe czego lekarze nie mogli jeszcze poczekac, wiesz coś więcej?Goska chyba ze 2-3 dni była tylko wiecej w ciąży odemnie.No mój młody w 32tc ważył co prawda 2400g, teraz pewnie sporo więcej bo czuje że nie ma miejsca,aż na brzuchu wokół pepką skóra mi pęka i rozstepy się robia, czego wczesniej nie miałąm, a nawet z Emi gdzie brzuch miałąm większy.
No to Gośka teraz niech się oszczedza bo wiem co za ból po cc, bo Ona zabardzo narwana jest i pewnie już by latać chciałą :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-03-17, 12:42 ]
asika82, bucio cudne,chyba w ccc kupione? Clara Barson? Ja uwielbiam te markę, dobrze się noszą.Ja chcę podobne tylko bez kaczuszki;-) Bo mam sporo na takim obcasiku, teraz chcę coś w tym stylu z PUMA, juz chłopu linka podałą do torby i butów i jak spotka to ma mi takie sprawić :-D

[ Dodano: 2008-03-17, 12:42 ]
asika82, bucio cudne,chyba w ccc kupione? Clara Barson? Ja uwielbiam te markę, dobrze się noszą.Ja chcę podobne tylko bez kaczuszki;-) Bo mam sporo na takim obcasiku, teraz chcę coś w tym stylu z PUMA, juz chłopu linka podałą do torby i butów i jak spotka to ma mi takie sprawić :-D

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 mar 2008, 14:27

hejka dziewczyny :-D
myszka wyprzedzilas mnie z nowinka od goski :-D wejsc na tt nie moglam :ico_zly:
strasznie sie ciesze ze ona ma to juz za soba ,tosia taka malusia jeje nawet bym nie wiedziala jak taka kruszynke w rece wziasc :ico_olaboga: najwazniejsze ze zdrowa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
asika82, buciki i torebka fajniusie :ico_brawa_01: daj znac co tam u gina .
słoneczko4, super ze nereczka wporzadku wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mamamonia, ale ci zazdroszcze tych tancow to moje niespelnione marzenie,jako dziecko chcialam chodzic ale partnera nie bylo potem w sredniej szkole godziny nie pasily a potem byl juz slub i mati i brak czasu a moj krzysiek sie nie chce namowic na taniec a ja uwielbiam tanczyc i nawet niezle mi to idzie :ico_wstydzioch: albo szło (skromna jestem hehe)
AgaSza, przykro mi z powodu znajomych,nieraz sie zastanawiam skad takie okropnosci sie biora i dotykaja takich malych kruszynek :ico_placzek:
a co u mnie hm..impra byla kijowa u tesciowej ,wiekszosc przesiedzialam w drugim pokoju i ogladalam sposob na tesciowa :-D wczoraj byli u nas na obiedzie wiec od rana siedzialam w kuchni,było spoko tylko ja padlam wieczorkiem jak male dziecko wydawalo mi sie ze jeszcze troche i sie przewroce ze zmeczenia

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”