Sorry że tak rzadko zaglądam ale mieszkam z rodzicami i mój tata właśnie jest na urlopie więc mam ograniczony dostęp do kompa, postaram sie poprawić i zaglądać częściej.
monis, Moja mała na każdym USG ssała kciuk lekarz zawsze się pytał kiedy jadłam ostatni posiłek bo maleństwo chyba jest głodne
Dominikę rodziłam z mężem i nie musiałam nic płacić. W naszym szpitalu jest tylko jedna sala do porodów rodzinnych i musieli tylko sprawdzić czy jest wolna. W tym miesiącu skończył się remont w tym szpitalu więc może teraz jest tam więcej sal do porodów rodzinnych, jak będzie tak daleko to pójdę tam i się dowiem.
Dziewczyny to Wy macie USG na kazdej wizycie?? Ja mialam tylko raz na poczatku ciazy, ateraz dopiero okolo 20 tygodnia, no wiec wtedy dopiero sie dowiem co bedziemy mieli.
Ja jeszcze nie miałam usg, chce iść prywatnie po 10 stycznia bo chodzę do państwowego lekarza a wszyscy wiedzą jak to jest
Co do płci dziecka to narazie nie jestem ciekawska. w pierwszej ciąży lekarz powiedział że w 80% będzie chłopczyk a urodziła sie dziewucha więc jakoś nie śpieszno w z tą wiedzą . Będę się cieszyła i z chłopca i dziewczynki, byle było zdrowe. Mój mąż mówi że zmajstrował chłopczyka