Hello!!!
ciekawe jak tam
Doris???oby szczęśliwie!
Jagódka no zdrówka zdrówka! jutro już spokój i będziecie mogli chodzić w piżamach cały dzień!!!
Glizdunia piękne zdjęcia, na prawdę!!! bardoz mi się podoba Mayeczka w tej kreacji, a Ty wyglądałaś tak promiennie...na prawdę widać, że jakby Cie zmartwienia opuściły! super, że wszstko się udało. cieszę się!
Juli no u Was też widzę pozytywnie! Misiak super wyglądał!!! Ciebie to w końcu widać w całej okazałości

no i kapcie w motorki

super! Mieszkanko sympatyczne, jak całe osiedle. A Wy na parterze? no fajnie, bo jest ogródek, ale nie wiem czy bym chciała na parterze mieszkać...

chociaż w sumie, zawsze wygodnie...i grila można zrobić

no teraz tylko się spiąć i do dzieła! a potem przyjeżdżam na parapetówkę

Duży nie jedzie??? faaaajnie!
Kamizela jak to??? bez kompa? bez netu?

współczuję!!! ja to już bym nie wytrzymała...w tych czasach nie ma netu? aż się nie chce wierzyć...a z ups nie możecie? kombinuj, bo uschniemy!!! no i udanego kompletowania wyposażenia...ja na szczęście w razie takiej draki miałąbym co zabrać ze sobą...szkoda, że szwagier zepsuł święta, ale przeprowadzka już niebawem więc wytrzymasz...
ja zaraz wrzucę zdjęcia,
u nas ok, choć Hani smutno bo Basia pojechałą w południe...ale Hanka ma tyle nowych gratów, że zajęcie jest. Najbardziej jej się podoba arka...ciągle nosi te zwierzęta i się bawi, super!!! Upsy mi przynosi i muszę nią śpiewać...no i dostała jeszcze małe lalki takie bobaski oczywiście je rozebrała i też je targa za sobą. No i kuchnia rewelacja, robi kawki na niby i mówi, że dobre...hehehe
poza tym my w ciągłym jeżdżeniu...to do cioci, to do drugiej, to ciocia do nas...itp...jutro jezdiemy do mojego chrzestnego...z resztą rodzinki...więc znów cały dzień w drodze...dobrze, że niedziela na odpoczynek...
dobra, póki Hania w łazience to może wrzucę fotki
to dziś, Hania wykorzystała chwilę nieuwagi psa i siup do legowiska

z dziewczynkami
i wczoraj
[ Dodano: 2008-12-26, 21:07 ]
niestety najlepsze zdjęcia z Gwiazdorem ma mój wujek i kuzynka,bo Jac asystował Hance a ja nagrywałam na kamerkę...
Hania tak gada, że boki zrywam...dziś się rozebrała z pajaca prezd drzemką...i oczywiście godzinę narabiała...a jak moja mama ją położyła to w 5minut usnęła...co za mała bestia!!!
a teraz ma fantastyczną zabawę z J...J udaje, że daje jej do rączki zajączka,ona ściska piąstkę i słucha, mówi że on tam jest a potem otwiera a J woła oj, uciekł mi...Hania pęla ze śmechu!!
i zaczyna..."tato!!! gojącio...mamusiu...dydusi.......mamo!!!!!!!!!!" no padnę zaraz.....