Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 16:39

Cześć dziewczyny :)

przepraszam, że tak długo do Was nie zaglądałam, ale gorączka przedświąteczna, a później przygotowania do chrzcin sprawiły, że na nic nie miałąm czasu, a jeśli chwilka się znalazła, to nie miałam już siły... Nie będę opisywać jak się napracowałam i jak musiałam kursować do mamy i z powrotem, jak się najezdzilam, nabiegalam, nastalam przy "garach", bo aż mi się nie chce do tego wracać...

MARGARITA - dzięki za życzenia, tez się uśmiałam z tej tanczącej Ciebie :) dzięki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: I czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Majki w bieli ;)

JAGNA - cieszę się, że Emi ma już najgorsze za sobą...

Ja się też rozłożyłam, już 2 dni przed Wigilią męczył mnie ból gardła, na Wigilli i chrzcinach byłam przeziębiona, a wczoraj rozłożyłąm się już na dobre, potworny katar, ból głowy, jakiś dziwny bół między żebrami - obłed... Faszeruje się ciągle jakimiś lekami, ale pomoagają niewiele...

Co do chrztu - moja niunka tez była baaardzo grzeczna w kościółku, zasnęła dopiero pod koniec mszy, a tak siedziała sobie grzecznie, nie płakała, rozglądała się wkoło i pluła ;) Jak ksiądz ją polewał wodą, też nie płakała, więc było super, była bardzo dzielna... Potem na imprezce tez byla bardzo grzeczniutka mimo, ze byl niezly halas i pełno ludzi.
Zdjęć u fotografa nie robiliśmy, więc nie będę się miała czym pochwalić. Kilka pewnie widziałyście na N-K :)

Zebraliśmy 2 tysie dla Zuzi, moja mama dała 500 zł, mój teść tez 500, mój tata 700 zł :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: , moja chrzesta 250 zł, jeszscze jeden wujek sypnal stówką, a moja siostra kupiła Zuzi piękną srebrną grzechotkę... Miała kupic srebrny smoczek na pierwszy zabek, ale rozmyslila sie w ostatniej chwili.

zastanawiamy sie z panem co zrobic z ta kasa, zeby sie nie rozeszla... albo zalozymy Zuzi jakies konto, albo moze dolozymy troche i pojedziemy wszyscy w przyszlym roku na jakies wypasione wakacje zagraniczne... za takie male dziecko chyba sie nigdzie nie placi, co?? w sensie - w samolocie, czy w hotelu... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

wczoraj chciałam do Was zajrzeć, ale przez cały dzień nie chodziło mi forum, wyświetlał mi się jakiś bład!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

SHOO - no to Twój Jaspi chyba lubi tylko mleczko... :ico_oczko: moja niunia jadla dzis pierwszy raz zupke (marchewkowa z ryzem) i tez jej samokowala, zjadla 1/3 sloiczka, wiecej nie chcialam jej narazie dawac...

oojjejjj, z nosa mi cieknie prawie na klawiature laptopa... :ico_placzek:

Zuzia chyba tez sie ode mnie zarazila, bo wczoraj strasznie kichala i tez miala katar... dzisiaj jest juz jakby lepiej... oby sie nie pogorszylo... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2008, 22:39

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Zuzi i Mai, super dziewczynki.

Nie zaglądałam do Was od wigilii bo miałam trochę gości - najpierw we wigilię bo to nasza pierwsza wigilia na swoim. Zaprosiliśmy moich rodziców, brata z żoną i dziećmi, siostrę z mężem i dzieckiem, babcię i siostrę mojego G. oraz mojego chrzestnego. Moja rodzinka została aż do popołudnia pierwszego dnia świąt. Później pojechaliśmy do moich rodziców i tam zostaliśmy, przyjechaliśmy dziś po południu.

Tyle przygotowań do świąt, a czas tak szybko leci, święta święta i już po świętach. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2008, 17:15

No właśnie, święta, święta i po świętach :ico_oczko:

Maja też zebrała 2 tyś, co o ich wydania mamy już małe plany :ico_oczko:

A wiecie co, w I Dzień Świąt jak jechałam do restaurcja zawieźć ciasto i alkohol na chrzciny tofacet wjechał mi w tyłek samochodu i mamy auto do remontu - obłęd

[ Dodano: 2008-12-28, 16:16 ]
Foto z chrztu na n-k, polecam :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 17:19

MARGARITA - widzialam zdjecia na N-K - Majka wygladala cudnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tofacet wjechał mi w tyłek samochodu i

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: dobrze, ze przynajmniej nic sie nikomu nie stalo... :ico_sorki:

ale pech niezly... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2008, 17:32

no z tą kolizją to faktycznie nie fart, w takim momencie.
No ale on opla vectrę skasował pięknie, cały przód aż do chłodnicy :ico_olaboga: jednak mój fordzik twardszy :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-28, 16:33 ]
Gie, dziekuję za komenty, Zuzka też cudna:))) jak zwykle zreszztą:)))

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 20:31

o bosheee, znowu się szata forum zmienila... :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2008, 22:52

hej :-)

rzeczywiscie, cos tu znowu inaczej wyglada na naszym forum :ico_olaboga:

dziewczyny, zdjecia z chrztu swietne :-)

mnie tez rozlozylo wczoraj, caly dzien rozmawialam z wielkim uchem :/
ale dzisiaj juz lepiej, jutro powinnam wrocic do formy..

Jasperkowi probowalam dac kleik ryzowy, ale nie chcial :ico_noniewiem:
Wasze dziewczyny chyba tez nie przepadaja za ta kaszka ryzowa, nie?
za to wciaga ladnie sloiczki :-) poki co sprobowal marchewke i jablko+gruszke, a w zapasie ma jeszcze jablko+banan..
po tych deserkach, to on kupe 3xdzien robi :ico_szoking:

margarita83, przykro mi z powodu auta, dobrze, ze to nic powaznego.

aha, zmienily nam sie plany odnosnie wieczoru sylwestrowego.. idziemy cala rodzina (rodzice A, siostra z mezem i dziecmi, my) do restauracji na kolacje.. ale nie wiem, do ktorej tam bedziemy siedziec, bo przeciez malego zabieramy :ico_noniewiem:

najchetniej, to bym juz wrocila do domu... juz ponad 2 tyg jestesmy w rozjazdach, meczace to bardzo :ico_noniewiem: a maly kicha, kaszle i ma katar, w sumie nic dziwnego, bo co tydzien jest w innym klimacie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

29 gru 2008, 00:48

Witam....

No i juz po świętach.

Emi wyzdrowiała...

Teraz wpadłam tylko na moment ,wkeić obiecane zdjątko żębolków mojej niuni....
Jutro Was doczytam i cosik skrobnę;)

A oto mój zębolek...:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 00:58

Piękne ząbki!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa: :ico_brawa_01: :ico_brawa:
Jak już ładnie widać. Ślicznie Emi wygląda no i super,że już zdrowa. Teraz 3-mam kciuki aby zdrówko długo jej dopisywało.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 11:38

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emi, cudny zębolek :-)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”