Hejka
Ika masz dzielnego męża brawo
Ania25 moja mała czasami wstaje 2 razy a czasami raz. Po kąpieli tak ok19 -20 (zależy o której się pluskamy) daje małej mleko z kaszką bananową nestle i przesypia mi do 3 rano, później już dostaje normalnie mleczko 2. Ostatnio w sobotę jak wykąpaliśmy ją po 20 i zjadła ok21 to przespała cała nockę, ale zastanawiam się czy to nie przez to, że była na meczu i możliwe, że bardziej się zmęczyła niż na spacerku no i tak pora kąpieli. a jak myślicie lepszy jest kleik czy kaszka ??? Ja robię taką wodnistą kaszkę, żeby Julka mogła ją przez butle wypić. Używam wtedy smoczka avent z różną prędkością przepływu. Super wynalazek.
Czy słyszałyście o czymś takim jak poszerzenie układu miedniczkowego u płodu. Moja koleżanka ma termin na 20 czerwca i do tej pory miała robione usg tylko 2 razy. Ost. jak rozmawiałyśmy to powiedziałam jej, że ja robiłam usg co miesiąc, więc ona teraz tez robiła i okazało się, że jej synek ma właśnie poszerzony układ miedniczkowy. Lekarka nie chciała jej za dużo powiedzieć i kazała przyjść za 2 tyg. na kontrolę. Martwię się o nią i dzidzie. Znalazłam coś w necie o tym ale nie za wiele i też nie zbyt optymistycznie o tym pisano.

tak mi jakoś smutno