Aga[/] Ula naprawdę rewelacyjnie chodzi, muszę teraz Arturka nagrać i Wam pokazać jakie postępy zrobił

Iwona no pożar naprawdę

Mariola zdjęcia też super, prezentów że ho ho

Dobra uciekam, do narazie

Hehehe, skąd ja to znam, wszystkie kremy, maści, pudełka, Ula potrafi sobie otworzyć, a jak zauważam, że bawi się czymś czym nie powinna, to ucieka z tą rzeczą w najbardziej oddalony kąt pod stołem, żeby ciężko ją dopaść...na dodatek otwiera go nie wiem jak to potrafi
BrawoWitam a u nas zawital kolejny zabek
Coś jak heroes? Zaraz wrzucę kilka odcinków "na spróbowanie"Dziewczyny oglądam nowy serial 'Fringe', polecam jak ktoś oglądał wcześniej z Archiwum X trochę mi to przypomina tylko że to nie o obcych tylko o ludziach z nadprzyrodzonymi zdolnościammi
Słodko to musi wyglądać...no i wyprobowalismy lale Maja jest bardzo zadowolona daje jej buzi bo lala placze i jak raczkuje lala to maja sie kladzie i patrzy na nia a i jeszcze przytula
Hehehe, to superz Kubą niby poszliśmy na pewne kompromisy co do imprezowania-no dobra, ja postawiłam na swoim![]()
Jarek mi podpowiada, że parition magic jest darmowyJa formatowałam teściowej komputer i szukam programu do podzielenia dysku na partycje-Renata, znasz jakiś darmowy?
no otóż właśnie, że nie... tylko trial, a przy jego użyciu akurat nie da się podzielić dysku na partycjeże parition magic jest darmowy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość