tak jest dasz radęja tez mam cieżkie nocki i do tego ta zgaga..ale jaeszcze tylko 3 tygodnie..a moze troszke mniej![]()
zniosę wszystko dla mojej niuni byle by tylko zdrowa była
![]()
hehe to tak jak moj maz. a ja od rana na nogach i do czasu jego wstania obiad juz mialam zrobiony i posprzatane...my dziś o 14 wstaliśmy
moj ma tak samo. a bije w zebra az bolimój synuś to ostatnio tak szaleje w brzuszku, że się zastanawiam czy on w ogóle sypia
co do twoich płaczów to hormonki
ale jak ze uciazliwe...a więc to jest normalne co teraz przechodzisz
ale ci dobrze. juz bym sie wolala smiac niz plakacja mam za to ostatnio wielkie napady śmiechu, normalnie jak mnie złapie to 15min śmieje się aż łzy lecą
to tak jak u mnie, hehe :)mój synuś to ostatnio tak szaleje w brzuszku, że się zastanawiam czy on w ogóle sypia
rozrabiaka mały
co do bicia w żebra to z tym to na szczęście nie mam problemu, bo mam wypchana klatkę piersiową i moje żebra bardzo odstają od ciała , a wiec mnie w nie synuś nie kopiemoj ma tak samo. a bije w zebra az boli
już niedługo się skończy i za jakiś czas będziesz się sama z tego śmiaćmanenka napisał/a:
a więc to jest normalne co teraz przechodzisz
ale jak ze uciazliwe...![]()
![]()
no ale ja tak się śmieję, że aż łzy lecą , a więc nie dość , że się śmieję to i płaczęale ci dobrze. juz bym sie wolala smiac niz plakac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość