Cześć Dziewczynki
I ja was witam po świętach. Dziś odpoczywam w pracy po 2 bezsennych nocach. Joasia od niedzieli nam gorączkuje i momo zbijania ciągle temperatura wraca do ponad 39 stopni. Nic innego jej nie dolega więc lekarka wymyśliła, że albo ma infekcję nerek
albo trzydniówkę , momo że już ją przechodziła w wieku kilku miesięcy, to podobno ok 2 latek znów inny wirus dzieci atakuje i można mieć po raz drugi trzydniówkę. Rano próbowaliśmy złapać siuśki do badania i się nie udało do wizyty, bo Asia strasznie mało pije. Na szczęście potem Adaś jej złapał i bezpośrednio do laboratorium zanieśli i wieczorem będą wyniki. Mam nadzieję, że wykluczą nerki
Przez to wszystko już zapomniałam o świętach, a było naprawdę super, bo duuużo rodzinki nareszcie miałam blisko. Tu w warszawie to tylko moja teściowa i jedna ciotka Adama, reszta albo umarła albo nie ma ją kontaktu, bo teściowa z mężem rozwiodła się jak adam miał roczek. A tak moja rodzinka to cała w Poznaniu i nareszcie się zobaczyliśmy
Oczywiście wszyscy joasią zachwyceni - dostała tonę prezentów, jeszcze nie wszystkie rozpakowała
Ale chyba damy jej dopiero na urodzinki hihi
No i też zaczęła mówić, chociaż jeszcze nie zdaniami. Za to powtarza każde nowo usłyszane słowo
i albo wyjdzie jej super dobrze albo mówi tylko końcówkami. Ale dobre i to , bo teraz można się z nią już zupełnie dobrze słownie porozumiewać.
mikusia, to super, że tak szybko o smoczku zapomniała twoja córcia
moni a dlaczego drażni cię wstawianie zdjęć na nasze forum ??? To ja rzeczywiście może za dużo wklejałam, muszę się powstrzymać
[ Dodano: 2008-12-30, 12:56 ]
moni26, udanego wyjazdu