Glizdunia ale zakupy!

śliczna będzie Maycia!!!
ja chyba też coś polukam...bardzo mi się podobają te szmatki...aczkolwiek w jesiennej kolekcji były fajniejsze żywe kolorki i bardziej mi się widziały.
Hania tez mówi "loda" na wodę
Doris no pięknie...to teraz już wiesz, co jest grane. szkoda że kosztem Kini. Ale jeśli zrobisz jej dietkę i zastosujesz kosmetyki i może jakieś leki to będzie dobrez. No ale tak myślę, że z lekarzem to teraz będziesz miała...znowu inny i szukanie dobrego w takim mieście...współczuję!!! a mieszkanko śliczne!!! co prawda mi już szał na takie kolory minął i chyba też wolałabym coś innego, ale jak malować nie możesz, to trzeba polubić. A powiedz, Kinia będzie tam spała na tym dużym łóżku?
Sikorka śliczny Karolek jest! taki pogodny chłopaczek!
Juli ile macie lat? 21?

ale Wam fajnie! ja już 26skończone, J 31...staruszki...
No i wiesz, w sumie fajowo, że Duży tak podróżuje..ale ja też bym miała wielkie obawy przed chorobami itp...ale kasa potrzebna, więc myśl tak, że czas szybko zleci i będziecie razem, w nowym mieszkanku!!!
Lady no wiesz.....pewnie nerwówka jest tak kupować kiecę na ostatni moment, ale może trafisz jutro jakieś cacko?
Gosia zęby się sypią? współczuję!!! i pokazuj Hubcia!!!
Patrycja świetne zdjęcia! Krystianek jest tak fotogeniczny, sympatyczne dziecko. Widać, że prezenty się podobały

''
Laski...ja też u dentysty nie byłam od ciąży!

na szczęście nic mnie nie boli, ale chyba czas zadbać o siebie...no i koniecznie musze się zaszczepić na żółaczkę, tylko coś się zebrać nigdy nie mogę...
pewnie znów kogoś pominęłam co?
a...z J jakoś się układa...przede wszystkim nie warczymy na siebie...no i dziś mieliśmy miły początek dnia...a może i zakończenie będzie miłe?hehehhe
idę polukać na allegro i na nexta
a jutro chcę isć na natryskowe opalanie...ale mam stresik...