Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 gru 2008, 21:58

Doris,no ladnie....to siostra Kiniulke zalatwila na cacy..chyba jakies specjalne kosmetyki musisz zakupic i pilnowac tego nabialu :ico_noniewiem:

Zborra,MAYA TEZ JUZ SKOSZTOWALA CZY NAPEWNO WODA JEST W TYM PISAKU :ico_haha_01: i jak zmywalam to przyszla i "lode"chciala do niego bo "pis pis"robi :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 21:59

no wlasnie musze jakies kosmetyki znalesc...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 gru 2008, 22:02

Doris,Maya mi wiekszosc koszulek tak juz zaplamila ze musze jakies czyste zakupic zeby miala co nosic poza domem...jeszcze pod ogrodniczki to sie takie zaplamione naaja bo nie widac ale ja nie lubie jej takies usmyranej mimo iz wiem ze bluzka wyprana to te plamy mnie strasza :-D ......wiec dresowe spodnie i kilka zwyklych bluzek sie przyda bo juz te co ma to marnie wygladaja....takich wyjsciowych narazie nie kupuje bo ma sporo sukienek po raz zalozonych tylko :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 22:09

no Kinga po domu nosi ciuchy co dostałam od znajomej po dwóch córach. nie nadają się na wyjście ale po domu może spokojnie smigać. reszte kupuje na bierząco. za często z nią nie wychodzer do ludzi, a pod kurtke do sklepu czy na spacer mozna zalozayc czyste ale jednak z plamami

[ Dodano: 2008-12-29, 21:14 ]
wiecie ze moj pies nie chcial wyjsc na dwor??? :ico_szoking: tak sie boi strzelania tymi petardami...

[ Dodano: 2008-12-29, 21:16 ]
Daria musze ci powiedziec ze ta twoja bluzka na zdjeciu jest fajna - kolorek tez mi sie podoba

[ Dodano: 2008-12-29, 21:17 ]
a wy wszystkie gdzie????????

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 gru 2008, 22:28

dzieki,Doris...wygodna bardzo :-)

u mnie dzis cisza od 19.00 bo Maya w dzien nie spala wiec padla bez mrugniecia okiem... :-D

no i faktycznie dziewczyny sie nie pozchodzily wieczorem...moze jeszcze ktos zajrzy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 22:37

Glizdunia ale zakupy! :ico_brawa_01: śliczna będzie Maycia!!!
ja chyba też coś polukam...bardzo mi się podobają te szmatki...aczkolwiek w jesiennej kolekcji były fajniejsze żywe kolorki i bardziej mi się widziały.
Hania tez mówi "loda" na wodę :ico_haha_01:
Doris no pięknie...to teraz już wiesz, co jest grane. szkoda że kosztem Kini. Ale jeśli zrobisz jej dietkę i zastosujesz kosmetyki i może jakieś leki to będzie dobrez. No ale tak myślę, że z lekarzem to teraz będziesz miała...znowu inny i szukanie dobrego w takim mieście...współczuję!!! a mieszkanko śliczne!!! co prawda mi już szał na takie kolory minął i chyba też wolałabym coś innego, ale jak malować nie możesz, to trzeba polubić. A powiedz, Kinia będzie tam spała na tym dużym łóżku?
Sikorka śliczny Karolek jest! taki pogodny chłopaczek!
Juli ile macie lat? 21? :ico_szoking: ale Wam fajnie! ja już 26skończone, J 31...staruszki...
No i wiesz, w sumie fajowo, że Duży tak podróżuje..ale ja też bym miała wielkie obawy przed chorobami itp...ale kasa potrzebna, więc myśl tak, że czas szybko zleci i będziecie razem, w nowym mieszkanku!!!
Lady no wiesz.....pewnie nerwówka jest tak kupować kiecę na ostatni moment, ale może trafisz jutro jakieś cacko?
Gosia zęby się sypią? współczuję!!! i pokazuj Hubcia!!!
Patrycja świetne zdjęcia! Krystianek jest tak fotogeniczny, sympatyczne dziecko. Widać, że prezenty się podobały :ico_brawa_01: ''

Laski...ja też u dentysty nie byłam od ciąży! :ico_olaboga: na szczęście nic mnie nie boli, ale chyba czas zadbać o siebie...no i koniecznie musze się zaszczepić na żółaczkę, tylko coś się zebrać nigdy nie mogę...
pewnie znów kogoś pominęłam co?
a...z J jakoś się układa...przede wszystkim nie warczymy na siebie...no i dziś mieliśmy miły początek dnia...a może i zakończenie będzie miłe?hehehhe
idę polukać na allegro i na nexta
a jutro chcę isć na natryskowe opalanie...ale mam stresik...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 22:58

pomyłam podłogi w koncu..wyciagnełam ost pranie, zaraz wieszam, ide sie wykapac i spac..
Mile cos zaczyna katar łapac, dzis juz z chusteczka latałam, na noc nasivin zeby spokojniej spała, ale i tak juz dwa razy u niej byłam :ico_noniewiem:

Daria no to ty sie pozadnie wziełas za zakupy :ico_brawa_01:
ja tez chetnie bym Milce cos pokupiła ale poczekam jeszcze na ta wiosne :-) teraz zime jakos obleci w tym co kupiłam z koncem jesieni, choc zauwazyłam ze w bluzeczkach 86 i nawet niektorych 92 rekawki ma za krotkie :ico_szoking: rosnie jak na drozdzach..
a jeszcze Daria pisałas o abstynecji od czekolady..Mila tez by musiała, bo co chwile słysze "kaka"(czy.czekoladka)i stoi pod barkiem i pokazuje palcem i woła, a dziadkowie ja nauczyli i zauwazyłam ze A tez chetnie jej daje :ico_noniewiem: tyle dobrze ze chociaz zabki chce po tej czekoladce umyc :ico_oczko:

zborra widzisz i idzie zaczynac i konczyc miło :ico_wstydzioch: dzionki z mezem :ico_brawa_01:
a julii myslałam ze jestes starsza :ico_noniewiem:

to teraz zmykam
do jutra :516:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 gru 2008, 22:59

Zborra,to jutro na czekoladke sie robisz? :-D koniecznie sie cyknij i pokaz z efektem!!!
i ciesze sie ze z J. sie uklada...tego Ci potrzeba nie?nie daj sie latwo z rownowagi wyprowadzic to bedzie dobrze na dluuuuzej,zobaczysz :-) a kolorki masz racje,zywsze jesienia byly no ale wiosna idzie to i takie jasne pastele sa fajne :ico_oczko: ...mi to sie zawsze cos do podobania znajdzie chyba :ico_haha_01: :ico_puknij: ....no ale fakt faktem wyliczylam ze moge kupic za tyle i ani grosza wiecej wiec kupilam i co mam to mam...Maya musi wygladac pieknie :-D nawet jesli w dresach i koszulkach zwyklych :ico_haha_01: .....musze jej przeglad w szafie zrobic bo z czesci rzeczy wyrasta....odrzuce co niefajne to na nowe ladne miejsce bedzie

Lady...no ja juz o wiosnie mysle bo w zeszlym roku w marcu jak Maya chodzic zaczela to juz w wycietych polbutach lazila wiec u nas wiosna wczesniej troche...no a z drugiej strony skoro i tak musze wymienic jej niektore rzeczy to zrobie to kiedy jeszcze kolekcja jest cala do kupienia bo pozniej to nie ma coniektorych rozmiarow na necie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-29, 22:04 ]
Lady,no powiem Ci ze bez czekolady w diecie Maya je duzo wiecej i nie robi mi tyle kup bo czekolada powoduje u niej rozwolnienie :ico_noniewiem: ...nie kupujemy tez kakao tego w butelce ktore uwielbia ...podobnie jak Milka stoi pod lodowka i kaze sobie nalas "kakako"albo dac cos slodkiego..wie gdzie jest choc probowalismy przed nia to ukryc,..nie udalo sie :ico_noniewiem: ....ale po swietach nic z czekolady jeszcze nie dostala i tego sie trzymamy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 23:13

jezu daria jak ja cie cholernie zazdroszcze tych zakupów
ja mam swira totalnego na punkcie ciuchów jagody wiec sama rozumiesz

nie mowiłam wam ale pod choinke mała dostała od mojej swiadkowej oryginalną hiszpańską sukienke jak do flamenco :) falbany i frędzelki normalnie czad!!!!

ja jakos mysle o butach jakis juz na wiosne ale nie wiem jaki rozmiar wiec poczekam az stary robote znajdzie jakaś

podobają mi sie takie jedne baleriny z wojcika ale nie wiem czy ona moze juz baleriny nosic?

karola koniecznie pokaz sie bo ja tez kiedys chcialam sie tak poopalac

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 23:13

Glzidunia masz rację ,kupuj póki jest! ja na razie sobie dam luz...oglądam przeceny w nexcie ale cholera wkurza mnie, że nie można otworzyć już konkretnej rzeczy a ja nie wiem jak pisza rozmiar np.6-9 czy o miesiące chodzi czy lata?
Lady no można, można...hehehe. A Milka taka duuża? dla mojej bluzki na 92są niektóre jeszcze za duże, inne dobre...spodnie takie sobie...
ale zmierzyłam ją mało wiele i ma 85cm...
i wiecie co, kły chyba się niebawem przebiją...już dziąsła białe :-D

[ Dodano: 2008-12-29, 22:15 ]
a ja już przeciez kiedyś byłam tak opalona...pamiętacie po targach, jak miałam takie pasemko doczepione fioletowe... :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”