czesc
a ja mialam noc do nonono
Rys zasnal o 19:30 a o 20 sie obudzil i nie spal do po 22 (nic go nie bolalo bawic sie chcial) ululalam go zasna po tej 10... w nocy zaczal plakac i smok nie pomagal wiec do luzka go wzielam i po 7 pobudka
i juz za chiny po mleku nawet nie chcial zasnac
zawsze jestem nie wyspana jak z nami spi bo ciagle sie budze i patrze czy przykryty itd. dzisiaj stwierdzilam ze moje dziecko zamiast coraz lepiej spac to spi coraz ton n gorzej
jeszcze 2 miechy temu to spal 12 godzin bez przerwy- bez poplakiwania, a teraz zawsze cos! a zeby to raczej ie sa
kurcze tak lubie jak on po19 zasnie i mam wieczor dla siebie albo dla meza a jak on taki numer robi to jestem cala zla
tym bardziej ze w ciagu dnia on spi 1-2 razy po 30 min... wiec nie zdaze sie obrucic i juz wstaje wiec wielu rzeczy w dzien zrobic nie moge bo on jest moim cieniem...
ach marudze... ale musialam sie wyzalic
mam kochanego synka a tak narzekam
@ nadal brak
A ja stawiam torta!
Hanka konczy dzis 11!
:ico_prezent:
Mogę ją kremem Emolium smarnąć???
pewnie!
asiab widzisz jak nie kijem to pałka
a przez to nasze nie wyspanie to humor kiepski i brak cierpliwosci i do dziecka i do meza! kurcze duzo zalezy od tego ile kto snu potrzebuje ja musze przespac dobre 8 godzin ciurkiem zeby byc wyspana a np moja bratowa wstaje w nocy na cyca 5 razy i w dzien normalnie funkcjonuje