Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2008, 21:38

ja tu jutro dotre. Poki co.
Kupilam rajtkii ponczochy na jutro. Dalam za nie 70 zł! nonono.. Wiecej niz za kiece! No ale.. trudno. Przynajmniej dla siebie bede ładna.Przynajmniej sie staram. Bylamna godzinke u siebie w knajpie.. W fioletowym domu..Wypilam dwie lampki sliwkowego wina iwyzalilam sie chlopakom. Bomyjak w rodzinie.
A etraz zamet.Masakra.,Duzyz ranca na pociag do Szczecina. Ze szczecina do Berlina, z Berlina do Londynu, a stamtad do Indii. Swoietny sylwester.. Swietny..
Teraz pakowanie,latanie, przelewy, kombinowanie,drukowanie rezerwacji, prasowanie.. I jeszcze znajomi z 2 corami wpadaja - bo przyjechaliz Londynu i na chwile przyjada sie przywitac.
Nie maja kiedy :ico_zly:
Zwariuje dzis.
No ale o polnocy ubieram nowe ponczochy, sexowna bielizne i pozegnam sie z Duzym jak przykładna zona ;)
no.
Do jutra :*
Trzymajcie kciuki, co bym sie nie rozklejała. Bo rycze juz pol dnia.. I łez juz mi brak

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 21:44

Oj Doris...no tak kochana! wszystkiego naj wobec tego!!! przede wszystkim życzę żebyście dojechały całe i spokojnie, bez excesów!!! żeby ten nowy rok był dla Was łaskawy i przyjemny!żeby nowe miasto, nowe mieszkanie i nowi ludzie dodawali Wam energii!!! no i expresowego neta!

mama kupiła mi na swięta książkę tej Pauliny Kurzajewskiej co prowadzi w tvn style program o dzieciach...i pisze, żeby po 12miesiącu bezwzględnie odrzucić smoczki do uspokajania i z butelek...żeby je zastąpić niekapkiem, bidonem lub zwykłym kubkiem. Generalnie piszę ok, ale promocja LOVi na maxa...ale co tam, przeczytałam jaką to ona jest super mamą itp itd..i aż mi głupio, że ja taka nie jestem. To co dziś zrobiłam? poleciałam po dziubek do niekapka LOVI...i co? cholera, trzeba mieć siłę herkulesa, zeby popić z tego...no ni kapię faktycznie, ale jednak butla jest łaskawsza...czyli co? mam być dobrą mamą i męczyć niekapkiem?i doprowadzić do odwodnienia? czy pozostać przy butelce ze smoczkiem? :ico_noniewiem:

a teraz wyginam śmiało ciało..J kąpie dziś szybko Hanię, bo wody nie było w dzień i jeszcze leci brudna..więc bez zbędnych ceregieli...a jak uśnie to mamy film :ico_wstydzioch: a ja już po 1drinku...zaraz zrobię sobie kolejnego...ech..............szaleństwo!

[ Dodano: 2008-12-30, 20:45 ]
Juli kochana, ciesz się nim póki jest!!! nie płacz!!! głowa do góry!!! możesz nam smęcić ile chcesz od jutra

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 21:54

zborra, a co to za firma LOVi??? pierwsze slysze

przejscie ze smoka na niekapka jest trudne ale wykonalne! nam sie udalo, teraz z niekapka na zwykly kubek przejdziemy.

i ty sie tak tymi radami z ksiazek nie przejmuj - na intyicje babo!!!!

ja mam ksiazke super niani "i ty mozesz miec super dziecko!" i na jej rady patrze z przymrozeniem oka i dostosowuje do Kingi rozwoju

[ Dodano: 2008-12-30, 20:58 ]
i znowu jak ja jestem to was nie ma...

pije piffko wlasnie. bo mam nadzieje ze po nim szybko zasne. ostatnio mam problemy z zasnieciem wieczorem, jeszcze sie nie odzwyczailam od zycia w nocy... w dzien jestem padnieta a wieczorem mam pelno energi...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:01

zborra, ja nie lubie tej pauliny bo beznadziejnie prowadzi ten program na tvn style
ale prawda jest taka ze rzeczywiscie lepiej odduczyć mała od smoka
musisz sie przemóc i spróbowac
ze względu na jej zgryz
moja pije mleko z butli owszem ale picie juz tylko ze słomki i chwała jej za to
na spacerze moge jej zawsze kupić soczek w kartoniku i nie ma sprawy
krótko piła z niekapka i zaraz potem ze słomki

a powiedz ona pije ze szklanki?
może w tą strone
a jesli chodzi o odwodnienie to uwierz tak szybko to nie nastąpi
tym bardziej ze hanuta wypija niewyobrażalne ilości mleka :)

a ja oczywiscie dzisiaj znowu na wojennej sciezce z M
znowu powiedzial kilka słów za duzo i bardzo niemiłych słów
wiec traktuje go jak powietrze i gadam tylko jak musze
mam go dosyć

[ Dodano: 2008-12-30, 21:02 ]
zborra, i wlasnie łatwiej sie pije ze słomki niz z niekapka
ostatnio jagoda nauczyla swojego rocznego kolege mikusia pić ze słomki :)
matka nie potrafiła a jagoda potrzebowała jednego popołudnia :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:07

http://allegro.pl/show_item.php?item=512309793 zobaczcie co wylicytowałam - odsłownie w ostatniej minucie je wychaczyłam

jagódka Kini łatwiej pić z niekapka niż ze słomki

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:10

a mojej ze słomki
każde dziecko jest inne wiadomo

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:16

dokładnie

[ Dodano: 2008-12-30, 21:22 ]
dobra laseczki, ja ide spac, bo na 5 do pracy ide

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:28

zborra, ja polecam mimo wszystko BIDONIK :-D
mam 2 chłopięcy i dziewczęcy... i bardzo się nimi dzielą ... choć czasem nakapią :ico_oczko:

Doris ... no Tores... ale byłam blisko :ico_oczko: a ja też wolę z przyjacielem niż z mężem jechać, jeżeli t ja akurat kieruję :ico_sorki: bo tak, to same .... wióry lecą :-D

[ Dodano: 2008-12-30, 21:31 ]
a spodenki wylicytowałaś I KLASA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2008, 22:35

hej ja tez na chwile - i w humorze - jak Jagódka .......... oj ciężko dziś... on swoje ja swoje i cisza... mam dosc ... cudnier sie jutrzejszy dzień zapowiada .. chyba bym wolała sama ................. :ico_placzek: dobra smecic nie bede ..

[ Dodano: 2008-12-30, 21:36 ]
ooo i heja massumi - miło ci widziec - morda sie na chwile usmiechneła

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 22:45

Gosia A, weź nie świruj !!! Tylko go rozbierz :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-30, 21:46 ]
widziałaś co tu się wyrabia... chciałoby się powiedzieć na frasunek, najlepszy ... stosunek :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”