halo,ja witamz wieczora...lekko zla..na A. wiec Was baby rozumie...moj wypil kilka drineczkow jak jak bogracz sasiadce gotowalam...i nie chcial opuscic ich domu bo mu malo...i caly czas ze mnie kocha i uwielbia i wogole....i wielce ma ochote na sex...taaaa ale ja z pijanym

..co innego jakbym sama pijana byla,i jestem zla..normalnie zla jestem bo juz w starym roku nic nie bedzie a mial byc obry poczatek nowego i co?i cos mi sie wydaje ze te dniowki nic nie zmienia...wiem wiem..mam glupie problemy ale to jednak problemy sa nie?
Massumi,chatka...wlasna" Ch"suuuuuper,ja bede kibicowac i moge ogladac zdjecia z budowy
a poza tym sliczni jestescie i Ty faktycznie cos odmodnialas

....
Lady,no to ciesze sie ze zakup udany!!!czekam na fotke i specjalna relacje z imprezy!!!
Doris,gratuluje zakupu,super cena co?
a i o smoczkach i innych bylo,powiem ze u nas bezbolesnie jest...smoczka nigdy nie bylo....ze slomka nigdy problemu nie bylo tez bo jak dalam jej jakos jak rok miala soczku ze slomki na spacerku to od razu wiedziala co z tym zrobic...miala niekapek ale mnie wkurzalo ze sie wszystko oblesnie osadzalo i wywalilam...pije ze szklanki,czasem daje jej slomke jak bardzo nie chce zeby sie zaplamila
i tez nie wiem nic o tej nazwie niekapka co Zborra pisze

chyba lepiej kupic jakis zwykly co nieciezko lei,Tommy Tipee czy jakos tak sie pisze jest ok.