Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2008, 23:58

Gosia A, pliss przez ciebie oplułam ekran marini :ico_smiechbig:
dzięki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2008, 00:04

a tam zaraz oplułam :-D no serio serio - przypomniał mi sie twoje zdjecie z porodówki :-D jak sobie wklejałysmy hyhyhyhhy z plamami ciązowymi - no sama zobacz- wypiekniałas i wymłodniałas jak nic!!!! :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 00:07

no byłam jak Godzilla wtedy brrrrrrrrr :ico_oczko: a pokazałabyśsiebie Świąteczną !!!! :ico_sorki: i Hubcia :ico_brawa_01: Cooooo .. ? Dawaj !!!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2008, 00:13

Duzy nie zgrał mi zdjec ......... a teraz to nie zgra - moze jutro

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 00:18

ale On rozumie... co nie... tak po cichu wie o c Ci chodzi... tylko racji nie chce przyznać... za CHNY ludowe.... :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 gru 2008, 00:22

halo,ja witamz wieczora...lekko zla..na A. wiec Was baby rozumie...moj wypil kilka drineczkow jak jak bogracz sasiadce gotowalam...i nie chcial opuscic ich domu bo mu malo...i caly czas ze mnie kocha i uwielbia i wogole....i wielce ma ochote na sex...taaaa ale ja z pijanym :ico_nienie: ..co innego jakbym sama pijana byla,i jestem zla..normalnie zla jestem bo juz w starym roku nic nie bedzie a mial byc obry poczatek nowego i co?i cos mi sie wydaje ze te dniowki nic nie zmienia...wiem wiem..mam glupie problemy ale to jednak problemy sa nie? :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: :ico_zly:

Massumi,chatka...wlasna" Ch"suuuuuper,ja bede kibicowac i moge ogladac zdjecia z budowy :-D :ico_oczko:

a poza tym sliczni jestescie i Ty faktycznie cos odmodnialas :ico_noniewiem: :-D ....
Lady,no to ciesze sie ze zakup udany!!!czekam na fotke i specjalna relacje z imprezy!!!
Doris,gratuluje zakupu,super cena co?

a i o smoczkach i innych bylo,powiem ze u nas bezbolesnie jest...smoczka nigdy nie bylo....ze slomka nigdy problemu nie bylo tez bo jak dalam jej jakos jak rok miala soczku ze slomki na spacerku to od razu wiedziala co z tym zrobic...miala niekapek ale mnie wkurzalo ze sie wszystko oblesnie osadzalo i wywalilam...pije ze szklanki,czasem daje jej slomke jak bardzo nie chce zeby sie zaplamila :ico_oczko:
i tez nie wiem nic o tej nazwie niekapka co Zborra pisze :ico_noniewiem: chyba lepiej kupic jakis zwykly co nieciezko lei,Tommy Tipee czy jakos tak sie pisze jest ok.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 00:30

GLIZDUNIA, ok... jak będzie co i jak wklejac z budowy , to cię zasypię fotkami :-D
a Tommy Tipee mam sprawdzony i teź polecam :ico_brawa_01: chociaż MisiUlka woli szklaneczkę i oblewanko :ico_olaboga: :ico_oczko:

a z pijanym... na trzeźwo ... to chyba nikt nie lubi :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2008, 08:48

Witam!
My wstalismy dzis o 6:30 -wszyscy.. zeby wspolnie zjesc sniadanko i sie ladnie pozegnac. Duzy wzial swoje tobołki i pojechał. Szczecin- Berlin - Londyn - Bombaj.
Wczoraj byl wieczor na wariackich papierach, owładniety wszedobylskim pospiechem i nerwami.. Ale pozniej wzielismy prysznic, zalozylam sliczna bielizne, ponczoszki i sie zrelaksowalismy ;)
Dzis juz nastawienie do wyjazdu lepsze. Zdystansowalismy sie.. I przełknelismy.
No trudno.. Poprostu.. Co innego mozna powiedziec?
Wczoraj Duzy ogarnąl jeszczefaceta, ktory wykonczy nam chalupke w krotkim czasie i za nieduza kase. Ma trzech swoich pomocnikow wiec pojdzie sprawnie.. No a ja nie musze sie martwic o wszystko.
Ufff.

Naklikałyscie wczoraj. Bylo o mezach, o klotniach, dąsaniu sie..
Ale niezabardzo juz kojarze, wiec nie odklikam, zeby sie nie wygłupic.
Ide pozmywac po wczorajszych gosciach ( a bylo naprawde miło.. i 2 butelki wina poszły :P ) i zjesc jakies sniadanie.
Potem zakupki male, spacer.. I drzemka razem z Malym, bo potem w pracy zasne twarza w arbuzie i co?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 08:50

ale sie rozbrykalyscie wczopraj wieczorem

Gosia, Masumi dobrze radzi. gsybyś poszłą się wczoraj wieczorem opalać na balkon, to dopiero twój duży musiałby Cię rozgrzać po "opalaniu"
a z pijanym... na trzeźwo ... to chyba nikt nie lubi
popieram

ja dzisiaj w pracy bylam cale 45minut. mile zakonczenie roboty :-D
juz spakowana jestem, tylko sniadanko i o 10 juz jedziemy na dworzec

a wlaczylam kompa bo musze zeskanowac liste obecnosci, tylko skaner szwankuje

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 09:14

ten niekapek lovi to z nowej serii canpola

dzisiaj pobudka z płaczem a bardzo tego nie lubie bo to mnie od rana wyprowadza z równowagi

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”