Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

31 gru 2008, 14:03

oj barbara to Oleńka faktycznie mała bo Lenka juz mniej wiecej 9 waży, udo jej sie ostatnio zrobiło takie że ło :-D W sumie juz wyrobila norma przybierania na drugi rok bo wazy 2 kg wiecej niz pod koniec pazdziernika. Dobrze, ze troche nadrobi, jakby wazyla tak 12 na drugie urodziny byloby wspaniale, ale nie wiadomo jak to dalej bedzie.
Oj Marek z Mackiem w pracy, przyjda kolo 17 a 20 musze byc gotowa. Szalenstwo...

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 15:22

A Mikuś 10 kg waży :-D :ico_oczko:

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

31 gru 2008, 18:08

Cześć dziewczyny ja tez chce do was dołączyć i też chce zrzucic sporo kg. jeszcze do zeszłego tygodnia tłumaczyłam sobie sówj aptety faktem że nadal karmie no ale od 4 dni Jula juz nie cyca więc ten argument odpada. A fakt jest taki że bardzo żle sie czuje ze soba ostatnio nawet mój mąz stwierdził że sie zaokragliłam ;( przed ciązą wazyłam 58 kg przy wzroscie 170cm teraz waze 63 :ico_szoking: załamka.
Evik super ze z maluszkiem jestes juz w domku
Janiolek wysłałam Ci zdjecie Julci na pierwsza stronkę.
My sylwka spedzmy na stoku mamy taka mała gorke 35 min od domu i stwierdzilismy ze uspie mala i pojedziemy tam a babcia bedzie Jule pilnowala. mam nadzieje ze mala sie nie obudzi kolo polnocy i nie bedzimy musieli wracac no nic zobaczymy
a tak wogole to weszłam na forum żeby pożyczyc Wam UDANEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. Buziaczki i do zobaczenia za rok

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

31 gru 2008, 18:30

[center][shadow=blue]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!![/shadow][/center]

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

31 gru 2008, 21:05

Wszystkiego co najlepsze na ten nadchodzący rok! :ico_urodzinki: :ico_zdrowko:

myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

31 gru 2008, 21:15

Szczęśliwego Nowego Roku!

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

31 gru 2008, 22:56

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

01 sty 2009, 00:08

Ja też dołączam się do życzeń na Nowy 2009 rok

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 04:46

Szczęśliwego Nowego Roku

Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy. Ciężko mi odstaewić Franka od piersi z dwóch powodów. Po pierwsze mam wyrzuty sumienia wobec starszego synka bo musiałam go odstawić bardzo dratycznie jak miał 10 miesięcy, bo byłam w ciąży. A po drugie Franek nie toleruje żadnego mleka modyfikowanego. Po każdym ma odruch wymiotny, najwraźniej mu nie smakuje. Zastanawiałam się nad sinlaciem. Co o tym myślicie?
Muszę odstawić bo w lutym wyjeżdżam na dobę i mąż może miec problem z nim w nocy.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

01 sty 2009, 12:19

Wiesz Bożenko, możesz spróbować z tym Sinlakiem ale dla mnie to raczej podobne do kaszki jest. Bo i w sumie zrobione z mąki chleba świętojańskiego. Ja to dodaję czasami do deserków, bo mleka to to zupelnie nie przypomina no i słodkie jest więc jest ryzyko że go będzie do słodyczy bardziej ciągnęło :ico_haha_02: Może zapytaj pediattry, bo może uzna, ze lepiej dawać krowie. Albo spróbuj mu mieszać twoje z modyfikowanym i może się przyzwyczai.

Wiecie, u nas w mieście była taka impra pod Ośrodkiem Kultury, że u nas w domu (prawie 4 km od OK) Kuba nie mógł spać, bo tak głośno było!! A oczywiście okna pozamykane. Wspóólczuję bardzo ludziom, którzy mieszkają tuż obok OK. No ale w końcu to Sylwester! :-)

[ Dodano: 2009-01-01, 20:46 ]
Uff, padam ze zmęczenia. Goście sobie poszli, dziecko śpi wreszcie jest chwila spokoju. To był ciężki dzień. Na obiedzie rodzice, babcie i teście, a mi się kotlety rozpadły i ugotowałam za mało zupy :ico_wstydzioch: załamka. Normalnie by mi nie przyszlo do głowy, że kotlet z piersi może się rozpaść, ale zawsze, dosłownie zawsze gdy przychodzi na obiad teściowa coś takiego musi się wydarzyć :ico_zly:
No i została kupa zmywania, choć generalnie już posprzątane
Tak w ogole to jestem w podłym nastroju. Dostałam @, spóźnioną o tydzień. Przez ten tydzień cieszyłam się jak głupia, a tu taki zonk :ico_placzek:

Wróć do „Przedszkolaczki”