Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

18 mar 2008, 10:19

cześć dziewczynki,piszemy razem z Kacperkiem :-D Nocka taka sobie ale za to spaliśmy do 8.20 już dawno tak długo nie spałam :ico_brawa_01:
U fryzjera byłam i jestem super zadowolona,wyprostowałam sobie włoski,potem wam wkleję zdjęcia.

Kacperek ma jakąś chrypkę,żeby tylko na święta go nie złożyło.

Mamo Zuzi super masz mieszkanko a kuchnia podoba mi się najbardziej i ten zielniczek.
heh no własnie w srode czeka nas egzamin z pierwszej czesci wiec sie okarze :ico_oczko:
to ja życzę powodzenia :-D
Kicia zazdroszcze Ci fryzjerka, bo K. wspominal ze zlikwidujemy te moje rude wlosy ale jakos na razie ciesza...
no to musisz mu przypomnieć.
I mowisz ze L. jedzie do Norwegii?? Ja tu juz mam wizje ze on przyjezdza, sprowadza was no i my sie spotykamy!
byłoby miło,tylko ze ja nie chcem stąd wyjeżdżać,jest mi tu dobrze.
Sorki że już więcej nie napiszę ale tak ciężko jedną ręką.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2008, 10:59

Hej, i ja sie witam. Dzis raniutko bo Zuzia w przedszkolu to i ja na nogach. W nocy znow popadalo sniegu wiec moje dziecie jest przeszczesliwe, zebyscie to widzialy z jakim rogalem na buzi szla dzis do przedszkola to szok :-D Cos czuje ze do Dominisi to my na maksa na zime przygotowani bedziemy jechac, Mala po raz trzeci w zyciu zalozy zimowy kombinezon :-D Aha, Dominiczko napisz czy u Was trzeba miec lancuchy albo kolce jak gliny zlapia? Bo na ciezarowki to wiem ze trzeba ale nie wiem jak z osobowymi.

U nas nocka ok. To znaczy wiecie bylaby ok gdybym chodzila o normalnej porze spac, a ze chodze zazwyczaj ok. 1.00 to jak wstaje ok. 7.30 to jestem nieprzytomna. Tyle razy obiecuje sobie ze dzis pojde wczesniej spac i nigdy mi to nie wychodzi, zawsze albo cos fajnego w tv jest, albo necik, albo na porzadki mi sie zbierze. No i sie ciesze tym ze 2 dzieciaczkow slodko spi i nikt mi tylka nie truje. A potem :ico_spanko:

Dzieki za komplimenty odnosnie mieszkanka. :-D W summie to nie wkleoilam salonu i Zuzi pokoju ale to moze kiedy indziej. Eska, oczywiscie ze posprzatalam specjalnie do zdjecia, chyba nie sadzisz ze realny jest taki porzadek przy TROJCE dzieci ;-)

No wlasnie pozale sie Wam, a co mi... Nie uklada nas sie z J. Ja juz nie wiem czemu... :ico_olaboga: Niby wszystko gra, ale jakos zyjemy tak obok siebie.... Jak mu powiem co i jak to on nawet zrobi, pojeczy ale zrobi, ale tak nic dla siebie nie robimy. Tak go prosilam o masaz pleckow bo mnie bardzo bola i wiecie od miesiaca na to czekam i przypomniam i nic. Obiecuje ze zrobi a potem "Nie mam sily...itp" To w sumie taki szczegol,a el jest tak z wieloma rzeczami. Generalnie do nonono. Nie tak to powinno wygladac :-( Mam wrazenie ze o wszystko musze walczyc....

Dobra koniec uzalania :-) Moje Sloneczko jest w doskonalym nastroju, siedzi obok mnie i gada i sie cieszy od ucha do ucha.

*A z tym lezeniem Nell na brzuszku, no to jak ze wszytkim innym, NA POKAZ tylko (po tatusiu chyba ma to ;-) ) Ale za to ladnie siedzi, w sumie bez podparcia, tylko jeszcze ja w tym ograniczam bo to dla mnie troche za szybko. Ale czytalam w mojej madrej ksiazce ze nie ma mozliwosci sadzac dziecka z awczesnie. Po prostu jesli jest za wczesnie to nie bedzie w stanie siedziec bo sie przewroci i \albo bedzie plakac. A ta jest super zadowolona :-)

Zero plnow na dzien dzisiejszy. Moze po poludniu skocze do sklepikow, musza sobie szampon jakis fajny do wloskow kupic. Bo mezu mi moj zuzyl. No to prosze terz sie wybuli :ico_brawa_01: Bo ja kupuje takie w salonie fryzjerskim :-) Dobrze mu tak :-)

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

18 mar 2008, 11:09

i ja się witam :-D
wczoraj już nie miałam siły napisać, zaraz się wytłumaczę

MAMOZUZI no mój zielniczek to rozwalił na łopatki :ico_brawa_01: no i gdzie Ty widzisz syf????kobieto wszystko błyszczy, Ty nas tu nie załamuj :ico_szoking: :-D

EVE to powodzenia na egzaminie, trzymam kciuki :-D

teraz szybko spróbuję Wam streszczę...
wczoraj przyjechał Ex nie sam tylko z dziewczyną, poprzednim razem był z kolegą, kiedy mu powiedziałam, żeby sobie sam zorganizował czas dla dziecka, to się wściekł, że on sobie to załatwi przez Sąd, kiedy mu przytaknęłam....zrobił mi scenę jakich mało...szkoda mi nerwów, wybaczcie nie opowiem, ale to samo co zwykle...szkoda gadać.... :ico_zly:

ESKA, KICIA czekam na zdjęcia :ico_sorki: :-D

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

18 mar 2008, 11:30

Dominisia jedyne mleko jakie moze pić Benek to Nutramigen. A przerabialiśmy różne:NAN, NANha, Bebiko.I teraz niedawno dałam mu zupke krem z cielęcina , nie wiedziałam że ma ona w sobie mleko, tak małego zsypało. był cały w czrwone plamy.Koleżanka poradziła mi żebym stosowała krem E45.Jej synkowi pomógł.A dal Benka był dobry tylko na krótko.Potem znowu to samo.Smaruje go wiec na zmiane:oliwka Bambino,Krem Nivea SOS hypoalergiczny i E 45.Wszystko jest dobre ale na krótko.

Najserdeczniejsze zyczenia dla Olusia i Kacperka :ico_haha_01:

Ja niestety nie mam nikogo żeby zostawić z nim Benka.Z jednej strony to sie cieszę bo wcale ne usmiecha mi się powrót do pracy, szczególnie do tej mojej szefowej.Robiłam rozeznanie w żłobkach i niestety musimy czekać bo w całym Białymstoku żłobków jest tylko 7 i dzieci po 5-6 czeka na jedno miejsce.Więc narazie zostane z Beniem.

Troche Wam zazdroszczę tego fryzjera.Nie wiem czy Wam pisałam że przed Bożym Narodzeniem obciełam włosy.Strasznie mi wychodziły.I teraz strasznie żałuje. :ico_placzek: Nie mogę w żaden sposób ich ułożyć wiec ciagle chodze w kucyku.Teraz są tylko do ramion.Muszę cos wymyśleć by cos w nich zmienić.Moze jakieś rady. :ico_sorki: Powiem tylko że moje włosy sa sztywne i nie sa w żaden sposób podatne na krecenie.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2008, 13:15

wczoraj przyjechał Ex nie sam tylko z dziewczyną, poprzednim razem był z kolegą, kiedy mu powiedziałam, żeby sobie sam zorganizował czas dla dziecka, to się wściekł, że on sobie to załatwi przez Sąd, kiedy mu przytaknęłam....zrobił mi scenę jakich mało...szkoda mi nerwów, wybaczcie nie opowiem, ale to samo co zwykle...szkoda gadać....
ze swoja dziewczyna??? Do Ciebie? No to ma tupecik... Ja bym tylko jego wpuscila, ale rozumiem Ciebie ze nie chcialas robic jeszcze wiecej zadyy ty bardziej ze pewnie Jula byla gdzies w poblizu. A ta akcje to Eks ci zrobil przy Julci? Ja nie rozumiem, nie moze przyjsc sam i z corka sie pobawic czy co?
oliwka Bambino,Krem Nivea SOS hypoalergiczny i E 45.Wszystko jest dobre ale na krótko.
zuzia miala podobnie, tylko pila mleko sojowe. Polecam Ci bardzo Balneum krem dla dzieci.
Teraz są tylko do ramion.Muszę cos wymyśleć by cos w nich zmienić.Moze jakieś rady. Powiem tylko że moje włosy sa sztywne i nie sa w żaden sposób podatne na krecenie.
No to witaj w klubie. Mam to samo, proste, sztywne, delikatne wlosy. Ja znalazlam dla siebie fajna fryzurke, musisz isc tylko do naprawde dobrego fryzjera. Ja chodze do takiego co sie szkolil u Jagi Hupalo (nie wiem czy wiecie o kogo chodzi ale jesli nie to nie wazne). W kazdym razie umie tak sciac ze potem sie nie ma problemu z ulozeniem. Dla mnie najlepsza jest fryzura. wlosy nie moga dotykac ramion, ew. z tylu kosmyki troszke, gora mocno wycieniowana zeby calosc wygladala na grubsza i zeby te gorne wlosy nie przytlaczaly tych nizszych, bo wtedy jest tragedia. Koszmar mam te moje wlosy. Moze znajde zdjatko to ci wkleje mniej wiecej co ja mam.

[ Dodano: 2008-03-18, 12:24 ]
Tak to mniej wiecej wyglada, tylko tu mam spieta do gory grzywke. Grzywka siega gdzies do brody i tez jest zcieniowana.
Obrazek

[ Dodano: 2008-03-18, 12:25 ]
generalnie kazda warstwa wlosow jest troche innej dlugosci, im wyzej tym krocej. Moze cos innego znajde gdzie widac calosc.

[ Dodano: 2008-03-18, 12:31 ]
Obrazek

[ Dodano: 2008-03-18, 12:33 ]
Dziewczyny wkleje Wam zdjecie na ktore "zlapalam" mojego meza hahaha Oto one:
Obrazek

[ Dodano: 2008-03-18, 12:33 ]
Niezle co, hahaha :-D :-D :-D
I jechal przez to morze :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

18 mar 2008, 14:12

Ja bym tylko jego wpuscila,
no ja wpuściłam tylko jego, dlatego się wkurzyłam, bo siedział jak na szpilkach :ico_puknij: zero zabawy i nic z Julcią :ico_noniewiem: dlatego później zapytałam po co przyszedł :ico_puknij: a teraz przerwa na dziecko :ico_puknij: :ico_puknij: o nieeeeee :ico_nienie: tak to nie będzie :ico_nienie:
Tak to mniej wiecej wyglada
super fryzurka :ico_brawa_01: no ta Jaga to w Polsce najlepsza niby, to nie ma się co dziwić, że facet zna się na rzeczy :-D kurcze wogóle taka laska z Ciebie że SZOK :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Polecam Ci bardzo Balneum krem dla dzieci.
i ja polecam dopóki Darek nie miał tej maści cholesterolowej stosowałam tylko balneum, także do kąpania płyn i nie miał nic..
I jechal przez to morze :-D :ico_brawa_01:
już nie bądź taka skromna i nie udawaj, że się mu dziwisz :ico_oczko: nie jeden by przyjechał :ico_brawa_01:

ale numer...Darek spał, pomijam ,że 3 min i budzi się, moja mama go wzięła, chwilę potrzymała, ale on wyciąga do mnie rączki, no to go wzięłam...i tak coś mokro...patrzę a tam po pachy zasrany :ico_szoking: , położyłam ...patrzę z przodu też kupy po pachy :-D ale jazda, zewsząd wychodziła, od razu do kąpania poszedł...śmiechu warte...jak jadł zupki, deserki...to wiecie takie klocki mu wychodziły :ico_wstydzioch: a tu już tydzień tylko na piersi i konsystencja, jak na początku...no przegięcie....
jutro mu spróbuję dać zupkę, bo rano odstawiam antybiotyk, to może nie zwymiotuje....wczoraj dałam mu 60ml herbatki to zwrócił :ico_olaboga: ale to chyba przez ten antybiotyk :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 mar 2008, 15:51

Dzien doberek!
ja dzis pospalam do 10.30 super!! Wyprasowalam juz jedna wilka sterte prania i czekaja mnie jeszcze dwie. Zrobilam zakupki przez internet, fotelik do karmienia i folie przeciwdeszczowa na wozek. Za chwilke uciekamy z Jasiem na spacerek bo pogoda sliczna, chociaz Jasiu wczoraj nie byl za szczesliwy bo mu sloneczko prosto do wozka swiecilo.

Mamo Zuzi u nas juz wiosna :) Nie ma sladu zimy. Ani kolcy ani lancuchow miec nie musicie :-D Jezeli macie kolce to przed wjazdem do wiekszych miast trzeba placic, dokladnie to nie wiem co i jak, ale jak macie to ja pogadam z K. i powiem Ci jak to wyglada :) Tylko uwazajcie na przepisy, wiesz jakie sa w Norwegii mandaty. No i te zdjecia :ico_brawa_01:

Ulamisula ja mam teraz kosmetyki Emolium i jestem zadowolona

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2008, 16:03

ale jak macie to ja pogadam z K. i powiem Ci jak to wyglada :)
no wlasnie nie mamy wiec super ze nie trzeba :ico_brawa_01:
wiesz jakie sa w Norwegii mandaty.
oj wiem, J. juz placze ze bedzie musial jechac 80 km\h na autostradzie :ico_haha_01:
odstawiam antybiotyk, to może nie zwymiotuje....wczoraj dałam mu 60ml herbatki to zwrócił ale to chyba przez ten antybiotyk
oj biedny ten Twoj Dariuszek :ico_olaboga: jejku zeby juz bylo dobrze :ico_sorki:
i czekaja mnie jeszcze dwie.
jak skonczysz swoje to zapraszam do mnie na prasowanko :-)

A wiecie? wczoraj przyszly te ciuszki co sobie zamowilam, no i spodnie za male :ico_placzek: i jedna bluzka brzydka wiec juz odeslalam i zamowilam wczoraj przez net spodnie rozmiar wieksze i inna bluzke :-D Dostalam juz maila ze dzis rano wyslali wiec do Swiat beda :ico_sorki: No i wyszlo szydlo z worka, spodnie 40, w 38 w sumie weszlam ale nie kucnelam :-D
wogóle taka laska z Ciebie że SZOK
haha, no BYLAM kochana! Czas przeszly dokonany :-D Ale bede :-) W sumie tak mam nadzieje ze jak pojde do pracy to zaczne czlowieka przypominac :-) Z tego zdjecia to w sumie fryzura tylko taka sama :-)

ooo, dostalam awizo ze soczewki tez przyszly :-) No to jade do Dominiczki w nowym kolorze oczu hahaha

[ Dodano: 2008-03-18, 15:07 ]
Dziewczyny, przez ostatnie dni nie moge wejsc na nasza-klase.. czy wy tez tak macie czy to u mnie cos sie stalo?

eSKa
4000 - letni staruszek

18 mar 2008, 18:42

kurcze kombinuje z tymi zdjeciami i nie wychodzi tak jak zawsze :ico_zly:

Sprobuje póxniej i odpisze tez poxniej bo teraz Olus płacze :ico_olaboga:
Ostatnio zmieniony 18 mar 2008, 18:45 przez eSKa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

18 mar 2008, 18:43

Ja tez was zasypie troszke zdjęciami,bo właśnie zrzuciłam ale dzis tylko moje.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
sorki ze takie małe ale nie było nikogo kto by mi zrobił.
wczoraj przyjechał Ex nie sam tylko z dziewczyną
hehe to dopiero nonono.
Nie mogę w żaden sposób ich ułożyć wiec ciagle chodze w kucyku.
ja tez tak miałam,zobaczymy ja te będą sie układać bo jak są wyprostowane to super sie układają a ciekawa jestem jak będzie bez modelowania.
patrzę a tam po pachy zasrany :ico_szoking: , położyłam ...patrzę z przodu też kupy po pachy :-D ale jazda,
hihi,to sie usrał po pachy chłopak :-D ja tez miałam kilka takich numerów jak pił tylko mleczko.

Mamo Zuzi super laska jesteś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wiecie nie wiem czy Kacperek znów nie bedzie chory,teraz śpi a ja dotknęłam mu główki i trochę gorąca :ico_noniewiem: poza tym ma chrypkę :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”