no to witaj w klubie moj normalnie szaleje wyje jak klade go spac w dzien spi po 30 minut i za godzine znow jest spiacy i wyje musze go bujac mocno owijac to dopiero sie uspokaja w nocy zasnie najpierw na 4 godziny potem butla i 3 spi, potem cyc spi 1,5 i w koncu laduje u mnie w lozku i tak go przetrzymuje z 2 godzinki ze mna jeszze i wstajemy przed 9 rano,najbardziej mnie wykancza to usypianie w ciagu dnia myslalam ze go przetrzymam to sam zasnie ale nie i tak wyje, nie wiem sama czy cos zle robie tulam go bawie sie clujeposwiecam caly czas uwage a on taki nie dobry sie zrobilU nas cos sie popierdzielilo i Natalia spi jakos dziwnie,w nocy sie wierci i poplakuje a budzi sie o 6 rano!A tak bylo fajnie
mam pytanko jakich butelek urzywacie bo ja mam aventu ale to taki syf, przeciekaja , miszka jak czesto karmisz Natalke bo moj nawet 3 godzin bez butli nie wytrzymuje, musze go zabawiac i wogle by jakos sie mu zapomnialo, w nocy tez daje mu butelke i dwa razy cyca i tak stopniowo sie odzwyczajamy, tak mi cholernie przykro ze musze to zrobic...cycki mnie bola wiec odciagam troszeczke by sobie ulzyc, lekarka chciala dac mi tabletki na zatrzymanie laktacji ale one koliduja z tymi na depreche co biore , wiec musze jakos sama zatrzymac laktacje