Daria- ja tez marze o wakacjach. Nie odpuszcze w tym roku! Kupe czasu nie bylam na takich prawdziwych.. Ja marze o MAroko.. Ale to duzo latania, szczepienia, strach ohigiene itp.. No ale na MAdere, do Hiszpanii, na Krym .. pojechalabymn. Oniczym innym nie marze jak ojezdzie na skuterze, lezeniudupka na plazyicieeeeplym morzu, lub oceanie.. Mam ochote nosic kiecki, sukienki, piekny kapelusz.. I miec brazowa opalenizne.
Wiec juz kombinuje.Oczywiscie nie na lipiec ani sierpien.. Ale maj albo wrzesien..
[ Dodano: 2009-01-03, 20:01 ]
Nooo! Te majteczki w fioletowej paczce podzielili. Ijest active girl iactive boy. Dla dziewczynek rozowe, a dla chlopakow zielone sliczne opakowanie.Poszukaj, moze znajdziesz.Sa najlepsze na swiecie!
[ Dodano: 2009-01-03, 20:09 ]
Ja tam moge zyc bez kafli w lazience i z prowizorką w kuchni.. ale nonono musze gdzies wywiezc. Pacuje kupe czasu, odkad Mis mial 5 miechow.. W koncumam ochote odpoczac na całego. Mis do tesciowej, a my na szalone wakacje. Moga trwac kilka dni, ale z wypasami!
Zborra- Ojjj nie tak szybko. Mis tez sika czasami przypadkiem jak nie ma pieluszki

Ale czesto na nocnik trafia. Z czasem wszystko przyjdzie.
Misia chrzestna ma corcie, ktora teraz bedzie miala 3 latka i dopiero teraz zachcialo jej sie sikac na nocniczek. A tak to szła w kącik i cichaczem robila kupke albo siusiu.
A pieluszki Pampersa! Polecam
Co do wnętrz. Ja lubie barwy, ale zywe.. Nowoczesne wystroje, ale nie zimne! Ciemne drewno, nie za duzo dodatkow, fajne gadżety..
Moi rodzice kochaja sosne.. I cale zycie mialam wszystko sosnowe.. Takie samo lozko przed 15lat-jedno sie zepsulo, jechali po identyczne nowe do Ikei..
Wiec teraz chyba bym pawia puscila, jakbym miala cos z sosny miec.
Wiec ciemne drewno,zywe barwy, kontrasty..
Tylko mamy problem z tą łazienka

Chyba uzbieramy na tą cholerną mozaikę i odzalujemy.. Wezmiemy kredyt, ale bedzie idealna! Albozielen i złoto,albo turkusy i tęcze..