Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:31

E postanowiłam póki co ograniczyć publikowanie naszych fotek w internecie :ico_nienie: Ale ... w środę mam umówionego fryzjera i chyba się odważę na cięcie a la Rihanna to pokażę efekty :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 21:33

noooo to koniecznie sie musisz pokazac nawet jakbys miala je pozniej skasowac :-D ...a kolorek?ciemny zostaje?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:36

witam

mnie po południu nie było, bo pojechaliśmy na zakupy a potem mieliśmy pierwszych gości :-D pisałam Wam, że znajomy z pracy A. mieszka na tym samym piętrze i był u nas z żoną i dwójką dzieci. Filip ma 7 lat, a Igor jest 2 miesiace straszy od Kingi :-D bardzo sympatyczni ludzie. dzieciaki szalały. Kinga latała za Igorem, a Igor za Kingą! byli u nas 2h i zapraszają do siebie więc już pierwsze znajomości są :-D
No i na koniec jak powiedzieliśmy Kindze, żeby się pożegnała, to wszystkim dała cześć a Igorowi buziaka - aż się chłopak zawstydził :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:37

Kolorek zostaje, mąż woli mnie w ciemnych hihihi i ja siebie też :ico_haha_01:

Kurcze przez moją pracę nie mam już tak dużo czasu na tt i nie jestem na bieżąco, i brakuje mi tego :ico_placzek: A zaległości nie sposób wszystkich nadrobić :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:42

fotki które wgrałam na fotosik przed wyjściem do sklepu, ale nie miałam czasu by je wam poakzać
zabawy z dzieckiem - oczywiście to efekt mojej pracy bo kto ma większą radochę z zabawy klockami???
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I na placu zabaw wczoraj
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

u mnie też sypie śnieg i też z utęsknieniem czekam na wiosnę :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:48

Kindze chyba ten mróz wcale nie przeszkadza :ico_haha_01: :ico_brawa_01: Zresztą podobnie jak Wiktorowi, on mógłby cały dzień spędzić na dworze. Ale powiem wam, że teraz mam dobre ... bo teściowa chodzi z nim na spacery, ja jak wracam z pracy to robi się już ciemno hehe. A w wekendy wyganiam D. na spacery z małym hihi. Ja tam jestem ciepłolubna i w ogóle nie zachwycam się sniegiem :ico_nienie: Marzę już o lecie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 21:52

kamizela, wczoraj akurat było w miarę ciepło jak na taką pogodę, natomiast dzisiaj jest taki wiatr, że :ico_chory:

[ Dodano: 2009-01-03, 20:57 ]
laski, jakiś czas temu Kinga przegryzła mi kabel od laptopa, ta wtyczka co jest podłanczana bezpośrednio do kompa, no i ten zasilacz działał jak sie odpowiednio kabel ustawiło. i teraz przestał działać... A. próbuje go naprawić, ale mówi, że trzeba bedzie nowy kupic... :ico_olaboga: tylko kiedy??? kuzwa jak ja bez tt wytzrymam, a na baterii dlugo nie pojade...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 22:02

Glizdunia a co to za fasolka?
Juli no kolorki są fajne...ja swego czasu też szalałam..czerwona sypialnia, pamiętne pasy w pokoju...ale teraz mi z leksza przeszło i wolę stonowane barwy
Kamizela a czemu ograniczasz fotki???
Doris no widzisz! znajomi się prędzej znaleźli niż myślałaś!!! super! a jakie fajne zdjęcia! ja jakoś nie mam ochoty na spacery...

za to mam lepszy nastrój, bo się umówiłam jutro z kuzynką!!! jej synek jest 3tygodnie starszy od Hani więc liczę na dobrą zabawę...ale jaki mam problem? nie wiem w co ją ubrać :ico_haha_01: musimy jechać już przed 10, bo jeszcze coś trzeba małemu kupić...a oni przed 15muszą wyjść, więc dużo czasu nie będzie...

Juli no u mnie też prasowanie czeka...ale odwlekam aż wyschnie kolejne i będzie mega stos...hehehe
a teraz idę wskoczyć do wanny, potem wypiję redsa, skomponuję Hani ubranie i przygotuję co trzeba zabrać...
zajrzę przed snem...
na razie!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2009, 22:06

zborra, ci znajomi mieszkają tu 5 lat i mówią, że generalnie z ludźmi są raczej na "cześć" niż jakieś większe znajomości, więc zobaczymy czy poznam innych

a co do spacerów... czas szybciej leci i się nie czeka na powrót męża z pracy... bo ubranie się troche czasu zajmuje, potem spacer, powrót przebranie się w ciuchy domowe itp. dla zabicia czasu. no i Kinia ładniej śpi, bo to jednak świeże powietrze

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 sty 2009, 22:08

uuuu..Doris,no to ladnie...bez kompa....moze w poniedzialek cos sie da kupic nie? :ico_sorki: i slicznie Kini w tej nowej kurtce :ico_brawa_01: i chyba wloski podcieliscie co?albo mi sie wydaje? :ico_noniewiem:

Kamila,mi tez sie w ciemnych bardzo podobasz wiec spoko,zaakceptowano :ico_haha_01: :ico_oczko:

u nas cisza sie zapowiada...Maya niby poszla spac...oby usnela latwo,wczoraj musialam isc zmienic A.w towarzyszeniu jej do snu bo sie jej odwidzialo i chciala ksiazeczki"czytac...mama czytac"a mi sie serce krajalo jak udawalam ze spie-to jedyny sposob zeby ja znudzic,a ona usiadla,wziela ksiazeczke i kartkuje,i moja reka i mama i mama i mama juz takim litosciwym glosikiem...juz chcialam sie zlamac ale dobrze ze jednak twarda bylam bo po 5 minutach sie polozyla i usela szybko...

[ Dodano: 2009-01-03, 21:14 ]
oj ja tez z tych cieplolubnych oczywiscie,i spacerowac generalnie nie lubie...jak juz to w jakims konkretnym celu lub z towarzystwem :ico_noniewiem:

Doris,no chcialam napisac ze fajnie z tymi znajomymi...bo tak blisko to juz wogole luksus...dla Kini dobrze i dla Ciebie tez...bo jednak kawki sie napic z rana bedziesz miala z kim :-D ...a Ty jestes obrotna,chcesz szukac pracy w zawodzie wiec napewno kogos poznasz predzej czy pozniej...chociazby ludzi z pracy przyszlej :ico_oczko:

Zborra,no to powazny problem :ico_haha_01: :ico_oczko: ..ale ja tez lubie Maye ladnie ubrac...wiec rozumie :-D ale nie szykuje nic dzien wczesniej tylko nabiezaco wybieram :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”