na niektorych zdjeciach moj Junior wyglada doslownie jak Kacperek na twoim suwaczku!!! ale na zdjeciu wyzej juz nie widze zadnego podobienstwai rzeczywiscie podobienstwo jest
A moze to katarek alergiczny?Dzieci z alergia na roztocza maja taki katarek,wysypki czesto zadnej nie ma ,tylko ten katar ciagnacy sie w nieskonczonoscbo juz 2 miesiace ma ciagle cos z tym noseczkiem nie tak
No pieknie!!!Prosze jaka madra dziewczynka To ja tez sie pochwale MY DZIS MAMY PIERWSZA NOC ,PRZESPANA BEZ JEDZENIA Natalka zjadla o 19 wieczorwm i spala do 6 rano bez jedzonka,nakarmilam o 6 i spala do 9Chociaz musze sie pochwalic dzisiaj w nocy spala sama w lozeczku
moj tez ma taki katarek ale nie za duzo i raz dziennie mu czyszcze aspiratorem jak mowilam lekarce to powiedziala zeby sie nie martwic bo maluchy maja waskie kanaly w nosku i dlatego tak jestA ta lekarka co do niej chodze mowi ze to nic wielkiego zeby jej psikac woda morska czyscic i tyle robie tak ale mala juz ma dosc ciaglego psikania i czyszczenia tym aspiratorem a po zatym to zle jej sie spi jak jej sie zatyka
brawa dla Natali ja tez sie chwale, Kacper zjadl po 19 i spal do 1,30 w nocy potem amku i do 6 rano znow amku i do 8 wiec powiem wam ze pierwszy raz sie wyspalam odkad sie urodzil ale to pewnie jednorazowy wyskok jak znam mojego synkaTo ja tez sie pochwale MY DZIS MAMY PIERWSZA NOC ,PRZESPANA BEZ JEDZENIA Natalka zjadla o 19 wieczorwm i spala do 6 rano bez jedzonka,nakarmilam o 6 i spala do 9
u mnie jest tak w dzien jak mu wypadnie to ryk i po spaniu w nocy troche lepiej i go tak nie potrzebuje tylko na poczatku a potem nim plujeZa to mam inny problem,kurde ten smoczek Ona jest od niego uzalezniona i w nocy kiedy jej wypada musze wtac i wlozyc do buzi,moze macie jakis sposob jak ja od tego smoczka odzwyczaic?
no tak bo Kacperek ma juz 3 miechy ponad ale jak byl taki maly jak twoj to podobienstwo jestna niektorych zdjeciach moj Junior wyglada doslownie jak Kacperek na twoim suwaczku!!! ale na zdjeciu wyzej juz nie widze zadnego podobienstwa
Rewelacja te butelki Nic nie cieknie,poreczne,Natalie bez mrugniecia przestawila sie podczas pierwszego karmienia Do tej pory wypijala 60 do 80 ml na tych butelkach 120 do 150 ml Wyglada na to ze woli nowe butelki Ciesze sie,bo z tym jej jedzeniem mam wystarczajaco duzo klopotowmiszka i jak nowe butle sprawdzaja sie??
A u mnie z kolei jest tak ze do 3 w nocy spi bez smoka,bo jej po prostu wypada zaraz po zasnieciu,a od 3 co pol godziny musze podniesc tylek zeby jej tego smoka wsadzic,bo jej sie przypomina,jakis plytki sen ma od 3 w nocyu mnie jest tak w dzien jak mu wypadnie to ryk i po spaniu w nocy troche lepiej i go tak nie potrzebuje tylko na poczatku a potem nim pluje
jakies podatne jestesmy na to cholerstwo masz racje brak wsparcia rodziny robi swojemi sie wydaje ze z ta depresja to my wszystkie tak z wysp troche mamy przez to ze nie mamy zadnej pomocy mi minelko jak pojechalam do PL mialam ponoc mala mi nosili ja moglam sie spokojnie wyszykowac i do tego nie musialam sprzatac gotowac itd bo mama wszystko zrobila dlatego teraz znowu sie wybieram na miesiac ale zobacz jakie masz plusy z karmienia butla-jak Ci ladnie maly dzis spal
no to super mam zamiar kupic wlasnie nowe bo te mnie tak wnerwiaja,z szokRewelacja te butelki Nic nie cieknie,poreczne,Natalie bez mrugniecia przestawila sie podczas pierwszego karmienia
to i tak nie tak źle u mnie bywalo duzo gorzej, moze teraz sie poleszyu nas nocka okropna mały zasnoł o 20 a potem jak zwykle pobudka o 1;30 3;30 i 5 i 8 Dzisiaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość