[ Dodano: 2009-01-03, 23:32 ]
Cholera spa nie mogę

u mnie byo podobnie, jak przyjechalam do PL, kazdy mial cos dla malego, jakis prezent itp. nawet moje kumpele, z ktorymi sie 2 lata nie widzialam.... no a ja nie dla kazdego cos mialam ze wzgledu na ograniczona liczbe bagazu (spakowac sie w trojke do 2 walizek na 3 tygodnie, to nie tak latwo..)a po Sylwestrze przyszli do nas znajomi, z którymi go spędzalismy i przyniesli dla Zuzi zloty lancuszek z medalionikiem z literka "Z"![]()
![]()
![]()
nie spodziewalam sie, ze w ogole cos jej beda kupowac...
![]()
![]()
bedzie dobrze, nie boj nicmy jutro na 17:00 jedziemy na kolejne usg stawow biodrowych... oby wszystko bylo ok...![]()
![]()
chyba nie ma jakiegos ograniczenia wiekowego... tez widzialam niejedno dziecko (niemowlaka) z przebitymi uszami... osobiscie podzielam zdanie mojej mamy, ze nalezy poczekac z tym, az dziecko samo bedzie moglo o tym decydowac (i bedzie chcialo miec przebite uszy..)kiedy można przebić uszka takiemu maluszkowi...![]()
Ostatnio sama widziałam takiego maluszka w wózku może starsze od naszych ze 2 miesiące...miała juz przekłute uszka
Co o tym sądzicie?
no u nas to takie sprzeczki sa, nie klotnie, zwykle po 10 minutach sie godzimy (wczoraj bylo juz za pozno, 1 w nocy i poszlam od razu spac)... a wczoraj poszlo o to, ze po oejrzeniu filmu, ktory wlasnie skonczyl sie o 1:00, chcialam sprawdzic ocene (ranking) na imdb (strona z recenzjami) , a A. zaczal cos innego robic na kompie, zamiast to szybko sprawdzic - bylam zmeczona, chcialam isc spac, a nie czekac Bog wie ile... no i sie wkurzylam i on sie wkurzyl bo "nie moge poczekac 5 minut i jestem fucking impatientCos często sie kłócicie....pewnie o pierdoły...Bo u mnie jest inaczej...potrafimy nie kłócić sie bardzo długo,ale jak juz nastąpi ten moment...to jest naprawdę żle.Z pakowanie jego rzeczy włącznie
![]()
szczerze, to brakuje mi zimowego widoku, tej bieliPiekny mam teraz widoczek z okna...do twojego shoo, duzo brakuje..ale i tak jest pięknie.
u nas ciemno wszedzie, glucho wszedzie...Mam jeszcze pytanie...Jak tam wygląda sytuacja z ząbkami u waszych pociech..?
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość