Cześć dziewczynypo długiej przerwie troszke musiałam nadrobic , ale i tak pewnie nie wszystko doczytałam . U nas bezzmian no moze tylko liczba ząbków się powiekszyła mamy już 14
wyszły 3 u góry!! Co do chodzenia niestety nadal na 4 nie na dwóch , co prawda ostatnio coraz częściej staje sobie sam tak bez trzymanki ale nadal bez kroczków. Co do usypianai w łóżeczko zrezygnowaliśmy tak jakoś w świeta a bo to zawsze gdzieś na wyjazdach no i wtedy nie było wyboru tylko wóżek no potem sylwester no i też bez własnego łóżeczka . Zaczełam dziś na nowo właśnie od teraz położyłam Kamilka do łóżeczka troszke marudził , poszłam jeszcze raz położyłam już nie płacze ale coś tam jeszcze gada sobie , może zaraz zaśnie. Nie pisałam tyle czasu bo jak mój w domu to marudzi ale teraz juz idzie do pracy a dzis na uczelni.
Pozatym mamy teraz biegania za kaflami , wannami i innymi pierdołam do mieszkanak dostaliśmy już klucze wiec teraz się zacznie
Chłopaki wchodza w przyszły poniedziałaek a w sobote jedziemy odebrać już kafle do łazienki no i kupić jakąś fajową wanne z hydromasażem, no do tego zlew i mebelki . Mam już wybrane wszystko lataliśmy cały tydzień prawie za tym od 12 do 20 podziwiałam tylko Kamilka bo był taki grzeczny i dzielny czasem nawet w dzień niespał. Jak wracaliśmy do domu to tylko kąpiel butla i odrazu zasypiał.
Sypialnie tez już mam poukładana w głowie i pokój Kamilka cały czas brak koncepcji nad salonem ?///???
O w pokoju cicho moze zasnoł sam.Dziewczyny najlepsze spużnione zyczenia i gartulacje za wyczyny.
hymm nawet jeszcze zdięć nie pozrzucałam z roczku
normalnie jak mój jest w domu to jakoś ten dzień mi przez palce ucieka i nic nie moge zrobic.
postaram sie teraz w naj bliższych dniach jak on już pujdzie do pracy.sorki wybaczcie
[ Dodano: 2009-01-04, 12:20 ]
Renia0601, gdzie was szukac teraz?
[ Dodano: 2009-01-04, 12:21 ]
Goonia, sto lat dal roczniaczka!!!!