Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 14:07

MARGARITA - no niezle... dzisiaj sprobuje tak z Zuzia... bo nieraz jak ja biore pod paszki chce sobie posadzic np. na kolanie, to ona tak prostuje nogi, ze w ogole nie chce usiasc!!!

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 15:10

sukces! Jaspi zjadl 30 ml kleiku ryzowego na gesto :ico_brawa_01: i w dodatku mu smakowal :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 15:14

bravo dla Jaspiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

powolutku nasze dzieciaczki przyzwyczaja sie do wszystkich wprowadzanych nowosci... :-) :-)

[ Dodano: 2009-01-04, 14:39 ]
a moja Zuzia zjadla pol sloiczka mlodej marchwi z jabluszkiem i wciagnela jeszcze 90 ml mleka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ladne nowe zdjecie??? :-D :-D :-D :-D :-D

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 sty 2009, 16:14

witam was odrazu tlumacze to co wypisuje gie co do mojego synka wiec wyjasniam ze my naszego synka nie wykladamy do chodzika czesto raz na jakis czas i w dodatku gora na 15min nie wiecej. nasz synek bardzo szybko sie rozwija to prawda sam siedzi stabilnie stoi jest silny od urodzenia byl silny a co do stawiania stopek to nie ma problemu hubcio stawia nozki normalnie w tym wynalazku jak twierdzi gie nie stawia ich na paluszkach i normalnie w nim chodzi. co do czekolady to synek jej nie jadl tylko polizal jej troszke a zdjecia ktore ma z wysmarowana buzka to sam by sobie tego nie zrobil babcia mu ja wysmarowala :) ja mialam 4 miesiace jak zaczelam chodzic w chodziku i jakos jestem normalnie rozwinieta zaczelam sama chodzic jak mialam 9 miesiecy na calych stopkach wiec to nie jest zadna wygoda dla rodzicow on poprostu nie chce siedziec ani lezec on woli chodzic sam co do jedzonka hubcia to z mlekiem jest kiepsko nie chce pic nawet z kaszka. Je juz biszkopty je zupki kaszki banana deserki soczki :) je od 3 miesiaca lyzeczka i bardzo dobrze mu to idzie. ja do nieczego nie przymuszalam mojego synka on sam zaczal robic te wszystkie rzeczy gdyby sam nie stawal wiadomo ze do chodzika bym go nie wsadzila :/ jestem nowa i przykro mi ze tak zaczela sie nasza znajomosc ale mam nadzieje ze milo mnie przyjmiecie :)

[ Dodano: 2009-01-04, 15:25 ]
:ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 17:00

Kamilko - ja nic nie wypisuje na Twojego Huberta, pisze tylko to, co widze na N-K - Hubert w chodziku i wysmarowany czekoladą... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

i nie pisalam, ze Twój Hubert nie stawia w chodziku calych stopek, bo tego nie widzialam - tylko, ze lekarze mowia, ze dzieci w tych wynalazkach tak robia...

po tym, jak Ciebie zapytalam, czy to aby nie za wczesnie o m-c zaczelas podawac mu sloiczki, to skasowalas moj wpis, wiec nie ma sensu pisac tego wszystkiego Tobie...

ja mam takie zdanie na temat wszystkiego, co napisalam i nie widze w tym nic zlego - kazda z nas wymienia tu swoje spostrzezenia i podejscie, wiec nie pisz, że "Gie cos na Ciebie wypisuje, czy na Twojego synka..."

gdybym cos chciala przed Toba ukryc, nie podawalabym Ci na gg na ktorym forum jestem, bo sama napisalas, ze sie moze dolaczysz - to chyba o czyms swiadczy...

a zdanie odnosnie chodzikow i czekolady podtrzymuje nadal... mam do tego prawo, tak jak Ty do wychowywania swojego synka po swojemu...

przykro mi, ze tak zareagowalas...

i nie rozumiem dlaczego napisalas, ze Ci przykro, ze tak sie zaczela twoja znajomosc z dziewczynami...
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 17:44 przez Gie, łącznie zmieniany 1 raz.

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 sty 2009, 17:02

Obrazek
Obrazek

to jest właśnie mój synek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 17:06

Kamilko - ja w swoim poscie napisalam, ze twoj Hubert rozwija sie nadwyraz szybko, w ekspresowym tempie i ze sie nie moge nadziwic - to chyba nic zlego?? a ze nie zagladam juz na forum, na ktorym sie poznalysmy, to pisze co mysle tutaj...

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 sty 2009, 17:08

Obrazek

a tu mamusia z synkiem (widać mu na dole 2 ładne ząbki:) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 17:16

ok, widzę, że mnie skutecznie ignorujesz, więc rozumiem, że jesteś obrażona...

przykro mi, nie będę się tłumaczyć, bo robi to tylko winny, a ja nie uważam, że zrobiłam coś złego...

Laski, co tu takie pustki?? Ja właśnie gotuję biały barszczyk, bo niedługo wróci Pan z pracy...

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 sty 2009, 17:28

gie nie obrazilam sie tylko mam problem z kompem poprostu zle to odnioslam przeciez ja nic na to nie poradze ze on tak sie szybko rozwija co do tego co mi napisalas pod zdjeciem zeo miesiac za wczesnie zaczelam dawac mu deserki to juz od 3 miesiaca mozna wprowadzic marchewke i jabluszko ja tylko robie tak jak moja mama robila ze mna byl taki sam problem z jedzeniem i jakos zyje jestem zdrowa i normalna i tak samo lekarz zalecil mojej mamie wczesniejsze wprowadzanie pokarmow tak samo mi lekarz tez zalecil bo sama nigdy bym mu nie dala wczesniej :) wiec pozdrawiam i caluski dla zuzi:) :ico_haha_02:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”