Witam
Frydza no to udany sylewk , co do incydentu , zawsze jakieś tam są olac to .Grunt że się podobało , No i młoda super zniosła rozłąkę , już sobie jej zdziwioną minkę wyobrażam hi hi hi .
Dzięki za komplement ;)
Kamilko fotki super powaliło mnie to jak śpiewa cudne :)
Asiula dla Emilki dużo dużo zdrówka no wypoczywaj bo ci się należy :)
Juli fotki rewelacyjne ,a to z uśmiechniętymi buźkami wymiata , super .
Asia Emi na tych fotkach tak dorośle wygląda , na początku się zastanawiałam czy to rzeczywiście ona , wow , ile ona ma wzrostu ?
Agniecha no trzymam kciuki , oby bez problemowo wam poszło . No i Tomcio też ślicznie wyszedł super .
Alineczq witaj a pochwal nam się Wańką bo dawno nie było jej fotek . Co do pracki ja też muszę zacząc szukac bo w sierpniu kończy mi się wychowawczy , no ale do sierpnia jeszcze trochę czasu zostało .
Oj Kamilko dobrze że wypluł , niestety masz rację często zapominam że Wiki to jeszcze przecież bąbelek , człowiek się czasami nie zastanowi , i podziwiam cię wiem że Ja bym wpadła w panikę .Człowiek czasami potrzebuje takiego silnego puknięcia , aby pomyślał co robi .
A co u nas , Wiki rozwaliła krzesełko do karmienia ale już naprawione , bo istniała taka opcja ze trza by było nowe kupic , dobrze że udało nam się go podreperowac .