a, że Hubert rozwija się bardzo szybko (moim zdaniem dużo szybciej, niż przeciętne dzieci w tym wieku), to tylko się cieszyć...
Zuzie juz ucalowalam

Jestem tego samego zdania.Cieszmy się że nasze pociechy sie zdrowo rozwijają, jedne szybciej drugie ciut wolniej.
Piękneladne nowe zdjecie???![]()
![]()
![]()
![]()
Zanim moja zacznie szamać słoiczki, Wasze maluszki będą już ekspertami smakowymi w tej dziedzinie.bravo dla Jaspiego![]()
![]()
![]()
powolutku nasze dzieciaczki przyzwyczaja sie do wszystkich wprowadzanych nowosci...![]()
![]()
a moja Zuzia zjadla pol sloiczka mlodej marchwi z jabluszkiem i wciagnela jeszcze 90 ml mleka![]()
![]()
![]()
zapomniałam ci napisać że czekam na tę wiadomość na priv
A nowe zdjątko cudne, ona się tak ślicznie uśmiecha
u nas jest to samo..., tyle, ze ja kapie mala w sypialni, wanienke stawiam na lawie przysunietej do lozka i mam przez to mokra cala posciel... mysle, ze stojak tu w niczym nie pomoze... no bo w czym? Mjka bedzie tak samo rozchlapywala wode, a mysle, ze jak bedzie jeszcze wyzej (na stojaku), to bedziesz miala jeszcze bardziej mokra lazienke...Dziewczyny mam malutki problem, Majka w kąpieli strasznie kopie i mam przy tym zachlapaną całą łazienkę.
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość