Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 17:38

Kamilko - no to się cieszę, bo napisałaś swój pierwszy powitalny post w taki sposób, jakbym nie wiem co tu nawypisywała na Ciebie... ja po prostu mam inne podejście do pewnych spraw (wszystkie się tu różnimy i każda robi inaczej i odnośnie jedzenia i wielu innych rzeczy)...

a, że Hubert rozwija się bardzo szybko (moim zdaniem dużo szybciej, niż przeciętne dzieci w tym wieku), to tylko się cieszyć...

Zuzie juz ucalowalam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 18:12

oj dziewczyny spokojnie, bez nerwów i drapaczek mi tutaj.
Już pisałam wcześniej - każda z nas ma prawo się wypowiedzieć i nikt tu nikogo nie krytykuje!!!!!!!!!!!!!!

Każda z nas robi tak jak uważa za stosowne a i każda z nas ma prawo to skomentować, bez obrażania sie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Cieszmy się że nasze pociechy sie zdrowo rozwijają, jedne szybciej drugie ciut wolniej.

Co do wstawania Majki to ona robi to już jakiś czas, może coś około m-ca :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 18:36

MARGARITA - spróbowałąm tak zrobić dzisiaj z Zuzia - też podniosla sie na sztywnych nogach, ale zginala sie w biodrach, wiec jeszcze troszkę jej do Majki :)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 19:46

Witam nową koleżankę :-) i :ico_zdrowko: dla 5-miesięcznego Huberta :ico_urodzinki:

Też próbowałam zrobić z moją małą to,co wyczynia Majka ale jeszcze nie wychodzi. Oczywiście podciąga się do siadu i tu się zatrzymuje, siada na nonono i koniec :-) Próbowałam sama podciągnąć ją do wstania jednak nóżki w kolankach się zginają. Nic na siłę się nie da. Dziecko samo będzie wiedziało najlepiej kiedy usiądzie, wstanie a później pójdzie. Nie ma pośpiechu, jeszcze zdążą tego wszystkiego doświadczyć, w końcu w tym miesiącu dopiero będą miały 5 m-cy.
Cieszmy się że nasze pociechy sie zdrowo rozwijają, jedne szybciej drugie ciut wolniej.
Jestem tego samego zdania.

[ Dodano: 2009-01-04, 18:47 ]
ladne nowe zdjecie??? :-D :-D :-D :-D :-D
Piękne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-04, 18:49 ]
bravo dla Jaspiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

powolutku nasze dzieciaczki przyzwyczaja sie do wszystkich wprowadzanych nowosci... :-) :-)

a moja Zuzia zjadla pol sloiczka mlodej marchwi z jabluszkiem i wciagnela jeszcze 90 ml mleka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Zanim moja zacznie szamać słoiczki, Wasze maluszki będą już ekspertami smakowymi w tej dziedzinie.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 20:05

IWONA - no tak, masz racje z tymi sloiczkami, ale ciesz sie, ze Paulinka nadal chętnie ssie pierś... nie ma nic lepszego od mleczka mamy :)

[ Dodano: 2009-01-04, 19:06 ]
dla 5-miesięcznego Huberta
no tak, teraz spojrzalam na suwaczek...

impreza :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 20:18

Gie, brawo dla Zuzi,za chwilkę będzie takim wyczynowcem jak Maja :-)
zapomniałam ci napisać że czekam na tę wiadomość na priv :ico_oczko:
A nowe zdjątko cudne, ona się tak ślicznie uśmiecha :ico_brawa_01:
Jutro P. jedzie do pracy więc i ja powklejam Wam parę zdjątek, np. Majki z mikołajem :-D

Dziewczyny mam malutki problem, Majka w kąpieli strasznie kopie i mam przy tym zachlapaną całą łazienkę. Pomyślałam że dobrym rozwiązaniem będzie jakiś stojak do wanienki, który będzie można wstawić do dużej wanny. Mój P. kapie Majkę w samych gatkach, bo jest przy tym calusieńki mokry :ico_olaboga: Ja tam mam swoje sposoby na to ale mała też mnie chlapie, no i cała łazienka pływa :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-04, 19:19 ]
:ico_tort: dla Hubercika :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 20:25

zapomniałam ci napisać że czekam na tę wiadomość na priv

ok, ok, zaraz Ci napiszę :)
A nowe zdjątko cudne, ona się tak ślicznie uśmiecha

nooo, kocham ten jej usmiech od ucha do ucha i lubie jeszcze jak nieraz do niej gadam jakieś głupoty, to ona słucha namiętnie i podnosi brwi do góry, raz jedną, raz drugą... smiesznie to wygląda...
Dziewczyny mam malutki problem, Majka w kąpieli strasznie kopie i mam przy tym zachlapaną całą łazienkę.
u nas jest to samo..., tyle, ze ja kapie mala w sypialni, wanienke stawiam na lawie przysunietej do lozka i mam przez to mokra cala posciel... mysle, ze stojak tu w niczym nie pomoze... no bo w czym? Mjka bedzie tak samo rozchlapywala wode, a mysle, ze jak bedzie jeszcze wyzej (na stojaku), to bedziesz miala jeszcze bardziej mokra lazienke...

ja staram sie kapac mala dosyc szybko (ale dokladnie), zeby nie zdazyla mi zachlapac calego pokoju, a zeby tak nie chlapala, to trzymam ja w taki sposob, ze mala stopkami dotyka scianki wanienki i wtedy az tak mocno nie wierzga nozkami...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 20:26

Margarita, nie mam pojęcia czy takie stojaczki są. Moja też kopie ale nie aż tak :-)
Z Majki niezła łobuziara rośnie :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 20:30

MARGARITA - wyslalam Ci juz PW :) Mam nadzieje, ze ciekawosc zaspokojona :)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 20:32

Ja też chcę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-04, 19:33 ]
Żartowałam :-D :-D :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”