witajcie!
Mnie jak zwykle net szwankuje
Napisałam sie do was jak szalona a tu znów wszystko przepadło bo co s sie chrzani
Dzięki kochane ze mnie trochę uspokoiłyście z tym katarkiem rzeczywiście musi być to alergia bo ileż może trwać katarek
Miałam nadzieje że chociaż Weronisia nie będzie maiła alergii ale niestety chyba to rodzinne
yoanna, kochana moja mała tez tak robi już tyle razy taki mi numer wykręciła że przywykłam do tego że lubi mnie urządzić kupką nawet wczoraj jak myślałam że już skoro zrobiła kupkę to wziełam ja golutką na kolana i to nie omieszkała skorzystać z sytuacji i mnie załatwiła
Weronisia co dzień robi kupkę nawet trzy to zależy co ja zjem :ico_oczko:ale jeszcze nie zdarzyło się żeby nie zrobiła wcale
mmarta81, Od lutego bierzemy się ostro za naukę jedzenia butlą wiec będę pisała jak nam idzie
mam nadzieje że jakoś pójdzie już na samą myśl mi się ryczeć chce
że muszę ja tego uczyć bo do tej pracy trza wracać
Fajnie masz Martunia że możesz z niunią być tak długo
Wlasnie Igol tez juz grzecgotki chwyta ale najchetniej lewa rek
Jak włożę jej do raczki to trzyma nawet te cięższe ale sama jeszcze nie łapie jedynie jak leży w bujaczku to wali rączkami w te zabawki bo już wyczaiła że tak grzechotają
oje jeszcze nie
umie tylko na boczek sie przekulnoc ale na brzuszek nie
Przedwczoraj i wczoraj Weronisia z brzusia przewróciła się na plecki
to było niesamowite mała cwaniarka podłożyła sobie jedną rączkę pod brzuszek albo na prosto przed siebie wtedy ją tak śmiesznie ściąga na jedna stronę potem nóżkami się poodpychała i przewróciła się na boczek a potem z boczku to już prosta sprawa z M byliśmy w szoku
więc znów ją bach na brzusia i patrzymy co będzie robiła ,a ona znów to samo a radochę przy tym miał ogromną
.
No ale wychodzi jej to tylko jak jest rozebrana bo jak jest w ubranku to się ślizgają nóżeczki i wtedy nie daje rady i jestzła
W każdym bądz razie wczoraj powtórzyła to więc jesteśmy z niej dumni
Niesamowite ile taki maluch ma radości jak jej to wyjdzie wiemy już jedno że nie mogę jej zostawiać samej na brzusiu na łóżku bo nie wiadomo kiedy je to wyjdzie w ubranku