Wiola ja stawiam z Toba :)))

Moja Nina konczy dzis 3 miesiace :))))))))
[ Dodano: 2009-01-05, 18:27 ]
No dobra to teraz napisze troche wiecej :) dzis nie pospalysmy zbytnio - pobudka o 3, 5, 8 - ale spala od 21 do 10 w sumie wiec i tak dobrze :))
No i musze pochwalic mojego meza - fakt faktem, do Niny w nocy nie wstanie, tylko czasem jak go cos natchnie, ale zostal z nia dzisiaj znowu 4h i znowu przychodze a ona lezy usmiechnieta i sie smieje do niego jak glupi do sera :D za kazdym razem albo zastaje ich spiacych albo usmiechnietych :) no i pieluszki dzielnie zmienia, dal jej 150ml mleka :D no Kochany :) dzieki temu mam troche czasu dla siebie i moge normalnie funkcjonowac :) no i zaliczylam dzis wyprzedaze :) ale wszystko przebrane i same duze rozmiary zostaly
A co sie dzieje z Zirca? Przed swietami ja tu ostatnio widzialam ... zniknela tak nagle! Ciekawe czy to przez swiateczne i sylwestrowe szalenstwo :))
A co do obracania sie, to moja ostatnio obrocila sie z pleckow na brzuszek - strasznie czesto przewraca sie na bok tak ze juz prawie na brzuszku lezy. No i tak jej sie spodobalo lezenie na brzuchu ze teraz to juz nawet jej przytulic nie mozna, bo odrazu sie wychyla do tylu i swiat oglada z takiej perspektywy :) A co do tej pracy Waszej to faktycznie straszne jak trzeba 5 dni w tygodniu od rana do popoludnia codziennie wychodzic

ja na szczescie studia mam 3 razy w tygodniu i mam nadzieje, ze po nich zalapie sie na prace w domu :) oby! Takie mam postanowienie noworoczne :D wiec ma wypalic, bo rok temu tak to mialo wygladac ale malenstwo pokrzyzowalo troche plany - za co jestem jej wdzieczna, bo przynajmniej mam czas zeby patrzec jak rosnie :)))
No i prawie krzyczy mama jak placze :P ale to jeszcze nie jest takie swiadome, wiec czekam dalej :D no i chce pelzac juz! Na brzuchu kopie nogami jak zwariowana, troche przesuwajac sie do przodu czasem :) a w kapieli traci panowanie nad soba! Wczoraj az ja wyciagnelam przerazona, bo tak zaczela kopac nogami, ze wszystko mokre, lacznie ze mna i moimi kapcami, podloga, a ona z taka zaciekawiona mina kopie jak oszalala!! Nie moge sie doczekac az ja na basen wezme :)))
Teraz to chyba przesadzilam z rozpisaniem sie :))

Jeszcze raz dla wszystkich - szkoda ze nie prawdziwy bo z checia bym zjadla :D mniam mniam ale mam delicje wisniowe :) tez cos! I Najlepszego dla Filipka :)